Kézdivásárhely Infó Centrum

» Kelemen Attila asztalitenisz emlékverseny

Kelemen Attila asztalitenisz emlékverseny - Kézdivásárhely polgármesteri hivatalának sportirodája és a Nagy Mózes Iskolás Sportklub asztalitenisz szakosztálya január 29-én szervezi meg a Kelemen Attila emlékversenyt a céhes város sportcsarnokában.A küzdelem de. 11 órától kezdődik, két korosztályban lehet megméretkezni: felnőttek és öregfiúk (45 év felett).Szeretettel várjuk a jelentkezőket, benevezni a helyszínen lehet 10 órától Dobolyi Aladár edzőnél. benevezési díj nincs.Kocsis Zoltánfacebook.com/kezdisportFrissKézdivásárhely polgármesteri hivatalának sportirodája és a Nagy Mózes Iskolás Sportklub felhívására 63 versenyző állt asztalhoz január 29-én a céhes város sportcsarnokában. Az Önkormányzati pingpongversenyen 14 személy vett részt, Rácz Károly polgármester és alkalmazottai 9 órától kezdték a bajnokságot. Itt a következő eredmények születtek:Hölgyek:1.Kovács Mária2.Fábián JuditFérfiak:1.Popov Sándor2.Marthi Attila3.Rácz KárolyA kilencedik alkalommal megrendezett Kelemen Attila Emlékversenyre Brassóból, Onestről, Sepsiszentgyörgyről, Kovásznáról, Barótról, Nagybaconból, Esztelnekről, Szentkatolnáról, Felsőrákosról és Kézdivásárhelyről érkeztek asztaliteniszezők.Az ifjúsági korosztályban első díjat nyert Babos Béla (Kézdivásárhely), másodikat Balázs Gergő (Sepsiszentgyörgy), és harmadikat Molnár Arnold (Kézdivásárhely).Lássuk a felnőttek eredményeit:1.Barti Szilárd (Kézdivásárhely)2.Barti Lóránd (Kézdivásárhely)3.Ditu Daniel (Onest)Öregfiúk:1.Pethő Mihály (Felsőrákos)2.Mikola Zoltán (Kovászna)3.Köntzey József (Kézdivásárhely)Gratulálunk a nyerteseknek és minden résztvevőnek, aki megtisztelt jelenlétével.Köszönet illesse Dobolyi Aladár tanár urat és tanítványait, a bajnokságok levezetésében nyújtott önzetlen segítségükért.Kocsis Zoltán

Kézdivásárhely polgármesteri hivatalának sportirodája és a Nagy Mózes Iskolás Sportklub asztalitenisz szakosztálya január 29-én szervezi meg a Kelemen Attila emlékversenyt a céhes város sportcsarnokában.
A küzdelem de. 11 órától kezdődik, két korosztályban lehet megméretkezni: felnőttek és öregfiúk (45 év felett).
Szeretettel várjuk a jelentkezőket, benevezni a helyszínen lehet 10 órától Dobolyi Aladár edzőnél. benevezési díj nincs.

Kocsis Zoltán
facebook.com/kezdisport

Friss

Kézdivásárhely polgármesteri hivatalának sportirodája és a Nagy Mózes Iskolás Sportklub felhívására 63 versenyző állt asztalhoz január 29-én a céhes város sportcsarnokában. Az Önkormányzati pingpongversenyen 14 személy vett részt, Rácz Károly polgármester és alkalmazottai 9 órától kezdték a bajnokságot. Itt a következő eredmények születtek:

Hölgyek:
1.Kovács Mária
2.Fábián Judit

Férfiak:
1.Popov Sándor
2.Marthi Attila
3.Rácz Károly

A kilencedik alkalommal megrendezett Kelemen Attila Emlékversenyre Brassóból, Onestről, Sepsiszentgyörgyről, Kovásznáról, Barótról, Nagybaconból, Esztelnekről, Szentkatolnáról, Felsőrákosról és Kézdivásárhelyről érkeztek asztaliteniszezők.

Az ifjúsági korosztályban első díjat nyert Babos Béla (Kézdivásárhely), másodikat Balázs Gergő (Sepsiszentgyörgy), és harmadikat Molnár Arnold (Kézdivásárhely).
Lássuk a felnőttek eredményeit:
1.Barti Szilárd (Kézdivásárhely)
2.Barti Lóránd (Kézdivásárhely)
3.Ditu Daniel (Onest)

Öregfiúk:
1.Pethő Mihály (Felsőrákos)
2.Mikola Zoltán (Kovászna)
3.Köntzey József (Kézdivásárhely)

Gratulálunk a nyerteseknek és minden résztvevőnek, aki megtisztelt jelenlétével.
Köszönet illesse Dobolyi Aladár tanár urat és tanítványait, a bajnokságok levezetésében nyújtott önzetlen segítségükért.



Kocsis Zoltán

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!