Sajnálattal közöljük, hogy a Sepsiszentgyörgyön érvénybe lépett járványügyi korlátozások következtében a Bod Péter Megyei Könyvtárnak fel kell függesztenie nyitvatartását a közönség számára, a 2020. október 21. – november 3. időszakra.

Erre a periódusra az intézmény nem számol fel késedelmi díjat a kikölcsönzött dokumentumokra. Számítunk olvasóink megértésére, köszönjük ezt, és várjuk vissza őket szeretettel, amint a körülmények lehetővé teszik.

A Sepsiszentgyörgyön érvénybe lépett járványügyi korlátozások következtében, sajnálatunkra, fel kell függesztenünk nyitvatartásunkat a közönség számára, a 2020. október 21. – november 3. időszakra.

Ebben a periódusban azt tudjuk biztosítani csupán, hogy – kizárólag előzetes kérés és programálás alapján – a könyvtár kertjében szolgáltatjuk olvasóinknak az igényelt könyveket. Telefonos vagy e-mailes egyeztetés alapján előkészítjük ezeket, és a kertben tartózkodó munkatársunk átadja a rögzített időpontban érkező olvasónak.

Telefon: 0267-312-133
E-mail: kolcsonzo@kmkt.ro

A jelzett időszakban nem számítunk késedelmi díjat a kikölcsönzött dokumentumokra.

Megértésüket köszönjük, szeretettel visszavárjuk kedves olvasóinkat a könyvek közé, amint a körülmények lehetővé teszik!

Frissites - 2020-11-03

A Sepsiszentgyörgyön meghosszabbított, vörös forgatókönyv szerinti járványügyi szabályozások értelmében, a korlátozások feloldásáig, a Bod Péter Megyei Könyvtár zárva tart 2020. november 3-a után is. Kizárólag előzetes kérés és programálás alapján azonban továbbra is kölcsönzünk könyveket, az igényelt köteteket a könyvtár kertjében szolgáltatjuk olvasóinknak. Telefonos vagy e-mailes egyeztetés alapján előkészítjük ezeket, és a kertben tartózkodó munkatársunk átadja a rögzített időpontban. A telefonos igényléseket kedden 9 és 17, szerdától péntekig pedig 9 és 15 óra között fogadjuk.

Telefon: 0267-312-133
E-mail: kolcsonzo@kmkt.ro
Katalógus: online.kmkt.ro

Ugyanakkor örömmel tudatjuk, hogy bővítettük könyvtári szolgáltatásaink körét, olvasóinknak ezentúl lehetőségük van online bejelentkezni könyvtári fiókjukba, és a hosszabbításokat, félretételeket ott elvégezni. A bejelentkezés útmutatója honlapunkon, a kmkt.ro / Szolgáltatások / Online bejelentkezés menüpontban érhető el.

Ebben a rendhagyó időszakban továbbra sem számítunk késedelmi díjat a kikölcsönzött dokumentumokra.

Megértésüket köszönjük, szeretettel visszavárjuk kedves olvasóinkat a könyvek közé, amint a körülmények ezt lehetővé teszik.