Zöld Nap Egyesület

» Képeslapküldő pályázat

Képeslapküldő pályázat - Alkosd meg a legszebb környezetbarát képeslapot, rajzolj, színezz, fess, fényképezz, majd küldd el nekünk a kész művet július 5-től - július 25-én éjfélig!Küld be az általad készített képeslapot(minimális felbontása 1024×768 kell legyen) a zoldnapegyesulet@gmail.com címre, hogy eséllyel indulhass a nyereményekért.A pályázat tartalmazza a pályázó adatait: név, cím, telefonszám. A beküldött adatokat bizalmasan kezeljük, azt harmadik fél számára nem adjuk át.Minden beküldött képeslap felkerül a honlapunkra. Július 26 és 31-ike között lehet hozzászólást küldeni a fotókra. A legtöbb hozzászólást kapott képeslap gazdája különdíjba részesül.A verseny lezárulta után 3 fős szakértő zsűri dönt a beérkezett pályázati anyagokról.Eredményhirdetés: 2010. augusztus 2-án lesz, a nyertesek névsora megtekinthető lesz a honlapunkon.A legjobb képeslap készítőit az alábbi díjakkal jutalmazzuk:I.díj: 1 Gyenes András: 'Fradi gyászinduló - Dalnoki Jenő élete' című könyvII.díj: 1 Gyenes András: 'Fradi gyászinduló - Dalnoki Jenő élete' című könyvTámogatónk : Kézdivásárhelyi SportirodaMédia támogatóink : Profi Rádió, Transindex, Pluszportál, Székely Újság, Kézdi.infó, Székely Hirmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, HáromszékPlakát terv: Biró LeventeA versenyzők fotóit megnézheti itt.

Alkosd meg a legszebb környezetbarát képeslapot, rajzolj, színezz, fess, fényképezz, majd küldd el nekünk a kész művet július 5-től - július 25-én éjfélig!

Küld be az általad készített képeslapot(minimális felbontása 1024×768 kell legyen) a zoldnapegyesulet@gmail.com címre, hogy eséllyel indulhass a nyereményekért.
A pályázat tartalmazza a pályázó adatait: név, cím, telefonszám. A beküldött adatokat bizalmasan kezeljük, azt harmadik fél számára nem adjuk át.
Minden beküldött képeslap felkerül a honlapunkra. Július 26 és 31-ike között lehet hozzászólást küldeni a fotókra. A legtöbb hozzászólást kapott képeslap gazdája különdíjba részesül.
A verseny lezárulta után 3 fős szakértő zsűri dönt a beérkezett pályázati anyagokról.
Eredményhirdetés: 2010. augusztus 2-án lesz, a nyertesek névsora megtekinthető lesz a honlapunkon.

A legjobb képeslap készítőit az alábbi díjakkal jutalmazzuk:
I.díj: 1 Gyenes András: "Fradi gyászinduló - Dalnoki Jenő élete" című könyv
II.díj: 1 Gyenes András: "Fradi gyászinduló - Dalnoki Jenő élete" című könyv

Támogatónk : Kézdivásárhelyi Sportiroda
Média támogatóink : Profi Rádió, Transindex, Pluszportál, Székely Újság, Kézdi.infó, Székely Hirmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, Háromszék

Plakát terv: Biró Levente

A versenyzők fotóit megnézheti itt.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!