Zöld Nap Egyesület

» Kerékpár ügyességi verseny Kézdivásárhelyen

Kerékpár ügyességi verseny Kézdivásárhelyen - Többéves hagyománya van már a gyermekek számára megrendezett ügyességi kerékpáros versenynek, melyet újra a Zöld Nap Egyesület és Kézdivásárhely polgármesteri hivatal sportirodája szervez meg március 28.-án du. 15:30 perckor a céhes város sportcsarnoka mellett.Ezen eseményre a Tavaszi Zöld Napok V. keretén belül kerül sor. Külön korosztályban fognak versenyezni az óvodások, elemi iskolások, V-VIII. osztályosok és az ifjak. Érdeklődni, jelentkezni a 0725 101263-os telefonszámon lehet.Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Többéves hagyománya van már a gyermekek számára megrendezett ügyességi kerékpáros versenynek, melyet újra a Zöld Nap Egyesület és Kézdivásárhely polgármesteri hivatal sportirodája szervez meg március 28.-án du. 15:30 perckor a céhes város sportcsarnoka mellett.

Ezen eseményre a Tavaszi Zöld Napok V. keretén belül kerül sor. Külön korosztályban fognak versenyezni az óvodások, elemi iskolások, V-VIII. osztályosok és az ifjak. Érdeklődni, jelentkezni a 0725 101263-os telefonszámon lehet.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!