Zöld Nap egyesület - Tavaszi Zöld Napok hetedszer - 2016 április 15 és 17 között

Tavaszi Zöld Napok hetedszer - 2016 április 15 és 17 között

» Kerékpártúra a Nemere Útján a család és egészség hete alkalmával

Kerékpártúra a Nemere Útján a család és egészség hete alkalmával - 2013. szeptember 7-én reggel 9 órától a kézdivásárhelyi sportiroda és a Zöld Nap Egyesület a család és egészség hete alkalmából biciklitúrát szervez a Nemere Útján.A megmozdulás alkalmával az alábbi településeket érintik: Kézdivásárhely - Kézdiszentlélek - Kézdiszentkereszt - Bélafalva - Kurtapatak - Esztelnek - Csomortán - Kézdialmás - Lemhény - Bereck - Kézdimartonos - Ozsdola - Sárfalva.A bringások az egynapos túra alkalmával Lemhényben a Manna Központban egészséges család címmel egy előadáson vesznek részt és ugyanitt kerül sor az ebédre is. A Nemere Útját a kivitelezők partnereikkel karöltve azzal a céllal hozták létre, hogy feltárja és ismertesse Felső-Háromszék természeti- kulturális értékeit és hagyományait. Az útvonal 30 ásványvízforrást, és 78 kiemelkedő épületet érintve 230 kilométeren át vezet végig Kézdiszék és Orbaiszék mintegy 50 településén.Minden érdeklõdõt szeretettel várnak, a 14 éven aluli gyermekek csak írásos szülõi engedéllyel jöhetnek az 50 km hosszú kerékpártúrára. (ezzel kapcsolatos formanyomtatvány a szervezõktõl igényelhetõ)Érdeklõdni, jelentkezni Ráduly Attilánál (0766.611066) vagy e-mailben a kocsiszo@yahoo.com elérhetõségeken lehet. A túra folyamán kultúrális - természeti látványosságok megtekintésére és szabadidõs programokra is sor fog kerülni.Partner: Manna csoportMédiatámogatók : Profi Rádió, Transindex, Pluszportál, Székely Újság, Erdély.ma, Kezdi.info, Székely Hírmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, HáromszékSzerző : Ráduly AttilaPlakátterv: Elaine Ivassenko

2013. szeptember 7-én reggel 9 órától a kézdivásárhelyi sportiroda és a Zöld Nap Egyesület a család és egészség hete alkalmából biciklitúrát szervez a Nemere Útján.

A megmozdulás alkalmával az alábbi településeket érintik: Kézdivásárhely - Kézdiszentlélek - Kézdiszentkereszt - Bélafalva - Kurtapatak - Esztelnek - Csomortán - Kézdialmás - Lemhény - Bereck - Kézdimartonos - Ozsdola - Sárfalva.

A bringások az egynapos túra alkalmával Lemhényben a Manna Központban egészséges család címmel egy előadáson vesznek részt és ugyanitt kerül sor az ebédre is. A Nemere Útját a kivitelezők partnereikkel karöltve azzal a céllal hozták létre, hogy feltárja és ismertesse Felső-Háromszék természeti- kulturális értékeit és hagyományait. Az útvonal 30 ásványvízforrást, és 78 kiemelkedő épületet érintve 230 kilométeren át vezet végig Kézdiszék és Orbaiszék mintegy 50 településén.

Minden érdeklõdõt szeretettel várnak, a 14 éven aluli gyermekek csak írásos szülõi engedéllyel jöhetnek az 50 km hosszú kerékpártúrára. (ezzel kapcsolatos formanyomtatvány a szervezõktõl igényelhetõ)

Érdeklõdni, jelentkezni Ráduly Attilánál (0766.611066) vagy e-mailben a kocsiszo@yahoo.com elérhetõségeken lehet. A túra folyamán kultúrális - természeti látványosságok megtekintésére és szabadidõs programokra is sor fog kerülni.

Partner: Manna csoport
Médiatámogatók : Profi Rádió, Transindex, Pluszportál, Székely Újság, Erdély.ma, Kezdi.info, Székely Hírmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, Háromszék

Szerző : Ráduly Attila
Plakátterv: Elaine Ivassenko

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

» Zöld Nap Egyesület

Zöld Nap Egyesület

Utolsó frissítés: 2018-10-05 07:08:07

A Zöld Nap Egyesület környezetvédelmi, szakmai-tudományos szervezet, amely 2009 nyarán jött létre. Egyesületünk csapata ökológusokból, gazdasági szakemberekből, képzőművészekből áll, de vannak köztünk pedagógusok, mérnökök és szociológusok is. Különbözőségünk tudatában szövetkeztünk egy vallástól, politikai nézettől független cél érdekében, egy harcban, amit mindnyájan, közösen kell, megvívjunk. Működésünk óta több mint 400 eseményt tudhatunk magunk mögött. Nincs alárendelve semmilyen más jogi személynek, működése demokratikus elvek alapján történik.

Az egyesület célja

A környezettudatos gondolkodás terjesztése. Annak tudatosítása a háromszéki társadalomban, hogy az ökológiai és a társadalmi problémák kölcsönhatásban állnak egymással. Annak hangsúlyozása, hogy az ökológiai értékek védelme nem csak a hagyományos környezetvédelemmel, hanem a társadalmi berendezkedéssel is kapcsolatban áll.
A háromszéki civil öntudat építése. Annak tudatosítása a székelyföldi társadalomban.

Cím:

Utca: 33-as udvartér / 1. szám

Irányítószám: 525400 / Kézdivásárhely - Targu-Secuiesc

Helyek:

Nyitva tartás - Órarend:

 • Hétfő:
 • 00:00 - 00:00
 • Kedd:
 • 00:00 - 00:00
 • Szerda:
 • 00:00 - 00:00
 • Csütörtök:
 • 00:00 - 00:00
 • Péntek:
 • 00:00 - 00:00
 • Szombat:
 • 00:00 - 00:00
 • Vasárnap:
 • Zárva

» Hírfolyam