Zöld Nap Egyesület

» Kerékpártúra a Nemere Útján a család és egészség hete alkalmával

Kerékpártúra a Nemere Útján a család és egészség hete alkalmával - 2013. szeptember 7-én reggel 9 órától a kézdivásárhelyi sportiroda és a Zöld Nap Egyesület a család és egészség hete alkalmából biciklitúrát szervez a Nemere Útján.A megmozdulás alkalmával az alábbi településeket érintik: Kézdivásárhely - Kézdiszentlélek - Kézdiszentkereszt - Bélafalva - Kurtapatak - Esztelnek - Csomortán - Kézdialmás - Lemhény - Bereck - Kézdimartonos - Ozsdola - Sárfalva.A bringások az egynapos túra alkalmával Lemhényben a Manna Központban egészséges család címmel egy előadáson vesznek részt és ugyanitt kerül sor az ebédre is. A Nemere Útját a kivitelezők partnereikkel karöltve azzal a céllal hozták létre, hogy feltárja és ismertesse Felső-Háromszék természeti- kulturális értékeit és hagyományait. Az útvonal 30 ásványvízforrást, és 78 kiemelkedő épületet érintve 230 kilométeren át vezet végig Kézdiszék és Orbaiszék mintegy 50 településén.Minden érdeklõdõt szeretettel várnak, a 14 éven aluli gyermekek csak írásos szülõi engedéllyel jöhetnek az 50 km hosszú kerékpártúrára. (ezzel kapcsolatos formanyomtatvány a szervezõktõl igényelhetõ)Érdeklõdni, jelentkezni Ráduly Attilánál (0766.611066) vagy e-mailben a kocsiszo@yahoo.com elérhetõségeken lehet. A túra folyamán kultúrális - természeti látványosságok megtekintésére és szabadidõs programokra is sor fog kerülni.Partner: Manna csoportMédiatámogatók : Profi Rádió, Transindex, Pluszportál, Székely Újság, Erdély.ma, Kezdi.info, Székely Hírmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, HáromszékSzerző : Ráduly AttilaPlakátterv: Elaine Ivassenko

2013. szeptember 7-én reggel 9 órától a kézdivásárhelyi sportiroda és a Zöld Nap Egyesület a család és egészség hete alkalmából biciklitúrát szervez a Nemere Útján.

A megmozdulás alkalmával az alábbi településeket érintik: Kézdivásárhely - Kézdiszentlélek - Kézdiszentkereszt - Bélafalva - Kurtapatak - Esztelnek - Csomortán - Kézdialmás - Lemhény - Bereck - Kézdimartonos - Ozsdola - Sárfalva.

A bringások az egynapos túra alkalmával Lemhényben a Manna Központban egészséges család címmel egy előadáson vesznek részt és ugyanitt kerül sor az ebédre is. A Nemere Útját a kivitelezők partnereikkel karöltve azzal a céllal hozták létre, hogy feltárja és ismertesse Felső-Háromszék természeti- kulturális értékeit és hagyományait. Az útvonal 30 ásványvízforrást, és 78 kiemelkedő épületet érintve 230 kilométeren át vezet végig Kézdiszék és Orbaiszék mintegy 50 településén.

Minden érdeklõdõt szeretettel várnak, a 14 éven aluli gyermekek csak írásos szülõi engedéllyel jöhetnek az 50 km hosszú kerékpártúrára. (ezzel kapcsolatos formanyomtatvány a szervezõktõl igényelhetõ)

Érdeklõdni, jelentkezni Ráduly Attilánál (0766.611066) vagy e-mailben a kocsiszo@yahoo.com elérhetõségeken lehet. A túra folyamán kultúrális - természeti látványosságok megtekintésére és szabadidõs programokra is sor fog kerülni.

Partner: Manna csoport
Médiatámogatók : Profi Rádió, Transindex, Pluszportál, Székely Újság, Erdély.ma, Kezdi.info, Székely Hírmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, Háromszék

Szerző : Ráduly Attila
Plakátterv: Elaine Ivassenko

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!