Zöld Nap Egyesület

» Kerékpártúra a Nemere Útján III

Kerékpártúra a Nemere Útján III - 2012. szeptember 15-én reggel 9 órától a KSE kerékpárszakosztálya és a Zöld Nap Egyesület a KSE centenáriuma alkalmából biciklitúrát szervez a Nemere Útján.A megmozdulás alkalmával az alábbi településeket érintik: Kézdivásárhely - Kézdiszentlélek - Kézdiszentkereszt - Bélafalva - Kurtapatak - Esztelnek - Csomortán - Kézdialmás - Lemhény - Bereck - Kézdimartonos - Ozsdola - Kézdivásárhely.A Nemere Útját a kivitelezők partnereikkel karöltve azzal a céllal hozták létre, hogy feltárja és ismertesse Felső-Háromszék természeti- kulturális értékeit és hagyományait. Az útvonal 30 ásványvízforrást, és 78 kiemelkedő épületet érintve 230 kilométeren át vezet végig Kézdiszék és Orbaiszék mintegy 50 településén. A zöldek a kerékpártúrák által a vidék ismertté tételét és az út konkrét használatát szeretnék elérni.Minden érdeklődőt szeretettel várnak, a 14 éven aluli gyermekek csak írásos szülői engedéllyel jöhetnek az 50 km hosszú kerékpártúrára. (ezzel kapcsolatos formanyomtatvány a szervezőktől igényelhető)Érdeklődni, jelentkezni Ráduly Attilánál (0766.611066) vagy e-mailben a palhazirobert@yahoo.com elérhetőségeken lehet. A túra folyamán kulturális - természeti látványosságok megtekintésére és szabadidős programokra is sor fog kerülni.Médiatámogatók: Profi Rádió, Transindex, Pluszportál, Székely Újság, Erdély.ma, Kézdi.infó, Székely Hírmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, HáromszékSzerző: Ráduly AttilaPlakátterv: Gayane Asatryan

2012. szeptember 15-én reggel 9 órától a KSE kerékpárszakosztálya és a Zöld Nap Egyesület a KSE centenáriuma alkalmából biciklitúrát szervez a Nemere Útján.
A megmozdulás alkalmával az alábbi településeket érintik: Kézdivásárhely - Kézdiszentlélek - Kézdiszentkereszt - Bélafalva - Kurtapatak - Esztelnek - Csomortán - Kézdialmás - Lemhény - Bereck - Kézdimartonos - Ozsdola - Kézdivásárhely.
A Nemere Útját a kivitelezők partnereikkel karöltve azzal a céllal hozták létre, hogy feltárja és ismertesse Felső-Háromszék természeti- kulturális értékeit és hagyományait. Az útvonal 30 ásványvízforrást, és 78 kiemelkedő épületet érintve 230 kilométeren át vezet végig Kézdiszék és Orbaiszék mintegy 50 településén. A zöldek a kerékpártúrák által a vidék ismertté tételét és az út konkrét használatát szeretnék elérni.
Minden érdeklődőt szeretettel várnak, a 14 éven aluli gyermekek csak írásos szülői engedéllyel jöhetnek az 50 km hosszú kerékpártúrára. (ezzel kapcsolatos formanyomtatvány a szervezőktől igényelhető)
Érdeklődni, jelentkezni Ráduly Attilánál (0766.611066) vagy e-mailben a palhazirobert@yahoo.com elérhetőségeken lehet. A túra folyamán kulturális - természeti látványosságok megtekintésére és szabadidős programokra is sor fog kerülni.

Médiatámogatók: Profi Rádió, Transindex, Pluszportál, Székely Újság, Erdély.ma, Kézdi.infó, Székely Hírmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, Háromszék
Szerző: Ráduly Attila
Plakátterv: Gayane Asatryan

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!