Zöld Nap Egyesület

» Kerékpartúra a Nemere Útján

Kerékpartúra a Nemere Útján - 2012. július 7-én reggel 8 órától a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület biciklitúrát szervez a céhes városból a tavaly átadott Nemere Útján.A megmozdulás alkalmával az alábbi településeket érintjük: Kézdivásárhely - Csernáton- Ikafalva - Futásfalva - Torja - Kézdikővár - Kézdiszentlélek - Kézdivásárhely.A Nemere Útját a kivitelezők partnereikkel karöltve azzal a céllal hozták létre, hogy feltárja és ismertesse Felső-Háromszék természeti- kulturális értékeit és hagyományait. Az útvonal 30 ásványvízforrást, és 78 kiemelkedő épületet érintve 230 kilométeren át vezet végig Kézdiszék és Orbaiszék mintegy 50 településén. A zöldek a kerékpártúrák által a vidék ismertté tételét és az út konkrét használatát szeretnék elérni.Minden érdeklődőt szeretettel várnak, a 14 éven aluli gyermekek csak írásos szülői engedéllyel jöhetnek az 65 km hosszú kerékpártúrára. (ezzel kapcsolatos formanyomtatvány igényelhető a zoldnapegyesulet@gmail.com e-mail címen)Érdeklődni, jelentkezni Ráduly Attilánál (0766 611066) lehet.Szerző: Ráduly AttilaPlakátterv: Gayane Asatryan

2012. július 7-én reggel 8 órától a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület biciklitúrát szervez a céhes városból a tavaly átadott Nemere Útján.

A megmozdulás alkalmával az alábbi településeket érintjük: Kézdivásárhely - Csernáton- Ikafalva - Futásfalva - Torja - Kézdikővár - Kézdiszentlélek - Kézdivásárhely.

A Nemere Útját a kivitelezők partnereikkel karöltve azzal a céllal hozták létre, hogy feltárja és ismertesse Felső-Háromszék természeti- kulturális értékeit és hagyományait. Az útvonal 30 ásványvízforrást, és 78 kiemelkedő épületet érintve 230 kilométeren át vezet végig Kézdiszék és Orbaiszék mintegy 50 településén. A zöldek a kerékpártúrák által a vidék ismertté tételét és az út konkrét használatát szeretnék elérni.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak, a 14 éven aluli gyermekek csak írásos szülői engedéllyel jöhetnek az 65 km hosszú kerékpártúrára. (ezzel kapcsolatos formanyomtatvány igényelhető a zoldnapegyesulet@gmail.com e-mail címen)

Érdeklődni, jelentkezni Ráduly Attilánál (0766 611066) lehet.

Szerző: Ráduly Attila
Plakátterv: Gayane Asatryan

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!