Zöld Nap Egyesület

» Kerékpártúra az Ozsdolai Kőlik barlanghoz

Kerékpártúra az Ozsdolai Kőlik barlanghoz - 2013. június 30-án reggel 9 órától a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület biciklitúrát szervez a céhes városból az elmúlt években kialakított Nemere Útján.A megmozdulás alkalmával az alábbi településeket érintjük: Kézdivásárhely - Sárfalva - Ozsdola (Kőlik barlang) - Hilib - Gelence - Szentkatolna - Kézdivásárhely.Az egy napos kerékpártúra alkalmával az ozsdolai Kőlikhoz is eltekernek, ahol majd bárki bemászhat a kb. 45 m hosszú, földrengés által létrejött barlangba. Itt azonban szükség lesz egy fejlámpára vagy bármilyen más világító eszközre.A Nemere Útját a kivitelezők partnereikkel karöltve azzal a céllal hozták létre, hogy feltárja és ismertesse Felső-Háromszék természeti- kulturális értékeit és hagyományait. Az útvonal 30 ásványvízforrást, és 78 kiemelkedő épületet érintve 230 kilométeren át vezet végig Kézdiszék és Orbaiszék mintegy 50 településén. A zöldek a rendszeresen megszervezett kerékpártúrák által a vidék ismertté tételét és az út konkrét használatát szeretnék elérni.Minden érdeklődőt szeretettel várnak, a 14 éven aluli gyermekek csak írásos szülői engedéllyel jöhetnek a 40 km hosszú kerékpártúrára. (ezzel kapcsolatos formanyomtatvány igényelhető a zoldnapegyesulet@gmail.com e-mail címen)Érdeklődni, jelentkezni Ráduly Attilánál (0766 611066) lehet.Támogató: Bethlen Gábor Alap és a Fiatalok Lendületben programMédiatámogatóink : Profi Rádió, Transindex, Szék-helyek, Kezdi.info, Székely Hirmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, HáromszékPlakátterv: Gema Puerma Castillo

2013. június 30-án reggel 9 órától a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület biciklitúrát szervez a céhes városból az elmúlt években kialakított Nemere Útján.

A megmozdulás alkalmával az alábbi településeket érintjük: Kézdivásárhely - Sárfalva - Ozsdola (Kőlik barlang) - Hilib - Gelence - Szentkatolna - Kézdivásárhely.

Az egy napos kerékpártúra alkalmával az ozsdolai Kőlikhoz is eltekernek, ahol majd bárki bemászhat a kb. 45 m hosszú, földrengés által létrejött barlangba. Itt azonban szükség lesz egy fejlámpára vagy bármilyen más világító eszközre.

A Nemere Útját a kivitelezők partnereikkel karöltve azzal a céllal hozták létre, hogy feltárja és ismertesse Felső-Háromszék természeti- kulturális értékeit és hagyományait. Az útvonal 30 ásványvízforrást, és 78 kiemelkedő épületet érintve 230 kilométeren át vezet végig Kézdiszék és Orbaiszék mintegy 50 településén. A zöldek a rendszeresen megszervezett kerékpártúrák által a vidék ismertté tételét és az út konkrét használatát szeretnék elérni.
Minden érdeklődőt szeretettel várnak, a 14 éven aluli gyermekek csak írásos szülői engedéllyel jöhetnek a 40 km hosszú kerékpártúrára. (ezzel kapcsolatos formanyomtatvány igényelhető a zoldnapegyesulet@gmail.com e-mail címen)
Érdeklődni, jelentkezni Ráduly Attilánál (0766 611066) lehet.

Támogató: Bethlen Gábor Alap és a Fiatalok Lendületben program

Médiatámogatóink : Profi Rádió, Transindex, Szék-helyek, Kezdi.info, Székely Hirmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, Háromszék

Plakátterv: Gema Puerma Castillo

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!