Zöld Nap Egyesület

» Kerékpártúra Cófalvára

Kerékpártúra Cófalvára - 2010. augusztus 10-én reggel 8 órától a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület és a helybéli sportiroda biciklitúrát szervez a céhes városból Kézdivásárhely és Cófalva között.A megmozdulás alkalmával az alábbi településeket érintjük: Szentkatolna - Imecsfalva- Székelypetőfalva - Székelytamásfalva - Szörcse -Orbaitelek - Cófalva - Lécfalva - Kézdimárkosfalva - Kézdimártonfalva -Hatolyka.A túrán zöld-utas felmérésre is sor kerül, a Nemere zöldut projekt folytatásaképpen.Minden érdeklődőt szeretettel várunk, a 14 éven aluli gyermekek csak írásos szülői engedéllyel jöhetnek az 50 km hosszú kerékpártúrára. (ezzel kapcsolatos formanyomtatvány igényelhető hétköznaponként a polgármesteri hivatal sportirodájában)Bővebben a zoldnap.info oldalon.

2010. augusztus 10-én reggel 8 órától a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület és a helybéli sportiroda biciklitúrát szervez a céhes városból Kézdivásárhely és Cófalva között.

A megmozdulás alkalmával az alábbi településeket érintjük: Szentkatolna - Imecsfalva- Székelypetőfalva - Székelytamásfalva - Szörcse -Orbaitelek - Cófalva - Lécfalva - Kézdimárkosfalva - Kézdimártonfalva -Hatolyka.

A túrán zöld-utas felmérésre is sor kerül, a Nemere zöldut projekt folytatásaképpen.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk, a 14 éven aluli gyermekek csak írásos szülői engedéllyel jöhetnek az 50 km hosszú kerékpártúrára. (ezzel kapcsolatos formanyomtatvány igényelhető hétköznaponként a polgármesteri hivatal sportirodájában)

Bővebben a zoldnap.info oldalon.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!