Zöld Nap Egyesület

» Kerékpártúrára került sor

Kerékpártúrára került sor - 2010 augusztus 2-án a Zöld Nap Egyesület, a helybéli sportiroda és a Tekergő kerékpárüzlet biciklitúrát szervezett a céhes városból Kovásznán keresztül Zágonba.A túrán 8 személy vett részt. Gyönyörű időben, pazar helyeken tekertek 75 kilométert. A Papolc és Zágon között található dombon csodálatos a kilátás.A 'Nemere Zöldút' megvalósítása jó hatással lesz térségünk gazdasági, társadalmi fejlődésére, segíti a könnyen elérhető, egészséges életmód elterjedését, hozzájárul a turisztikai lehetőségek bővüléséhez, a helyi termékek megkedveléséhez.A teljes útvonal mintegy 50 település érintésével vezet Felső-Háromszék egyedi természeti valamint kulturális értékeihez. Gondolunk itt elsősorban a több mint 30 különböző természetes ásványvízre és a 187 darab kúriára. A zöldút bepillantást nyújt a régió hagyományaiba, szokásaiba, és az utazó emberközelből érezheti, élheti meg mindazt, amit e vidék nyújthat, ami e vidék maga.Összesen több mint 230 km-t fed le az útvonal, amelyből 150 km Kézdiszéken és 70 km Orbaiszéken található.Szurkolj Te is nekik, kövesd az eseményeket itt vagy a Zöld Nap Egyesület portálján.A következő túra kedden (augusztus 10-én) kerül megszervezésre a Kézdivásárhely - Cófalva távon.Fotók és bővebb infók a zoldnap.info oldalon.

2010 augusztus 2-án a Zöld Nap Egyesület, a helybéli sportiroda és a Tekergő kerékpárüzlet biciklitúrát szervezett a céhes városból Kovásznán keresztül Zágonba.

A túrán 8 személy vett részt. Gyönyörű időben, pazar helyeken tekertek 75 kilométert. A Papolc és Zágon között található dombon csodálatos a kilátás.

A "Nemere Zöldút" megvalósítása jó hatással lesz térségünk gazdasági, társadalmi fejlődésére, segíti a könnyen elérhető, egészséges életmód elterjedését, hozzájárul a turisztikai lehetőségek bővüléséhez, a helyi termékek megkedveléséhez.
A teljes útvonal mintegy 50 település érintésével vezet Felső-Háromszék egyedi természeti valamint kulturális értékeihez. Gondolunk itt elsősorban a több mint 30 különböző természetes ásványvízre és a 187 darab kúriára. A zöldút bepillantást nyújt a régió hagyományaiba, szokásaiba, és az utazó emberközelből érezheti, élheti meg mindazt, amit e vidék nyújthat, ami e vidék maga.
Összesen több mint 230 km-t fed le az útvonal, amelyből 150 km Kézdiszéken és 70 km Orbaiszéken található.

Szurkolj Te is nekik, kövesd az eseményeket itt vagy a Zöld Nap Egyesület portálján.
A következő túra kedden (augusztus 10-én) kerül megszervezésre a Kézdivásárhely - Cófalva távon.

Fotók és bővebb infók a zoldnap.info oldalon.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!