Kereskedők figyelmébe – Jelentkezés a 2016-s kézdivásárhelyi Őszi Sokadalomra

Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala kereskedők jelentkezését várja az Őszi Sokadalom városnapokra, amelyet augusztus 26. és 28. között tartanak. A városünnepre öt kategóriában lehet jelentkezni, mindegyik kategóriában az űrlap kitöltésével, valamint a szabályzat elfogadásával válik érvényessé a jelentkezés.

Az első kategóriába a közélelmezés tartozik, a rendelkezésre álló felületek 4 db. 120 nm-es terület a kiszolgáló és a fogyasztói egységet beleértve, 1 db. 220 nm-es terület a kiszolgáló és a fogyasztói egységet beleértve. Túljelentkezés esetén licitet tartunk augusztus 5-én, pénteken. A 2-4. kategóriába tartoznak a popcorn, főtt kukorica, vatacukor, fagylalt, édesség, hot-dog, szendvics, saorma, kürtőskalács, lángos.

Jelentkezési határidő: augusztus 3., szerda, 12 óra.

Űrlapok beszerzése és leadása: a polgármesteri hivatal (525400 Kézdivásárhely, Gábor Áron tér, 24. szám) iktatójából, a www.kezdi.ro vagy a www.oszisokadalom.ro honlapról. Ugyan itt lehet kéréseket letenni vidámparkokra is. Nyitva tartás: hétfő-szerda 9-15 óra, csütörtök 9-17 óra, pénteken 9-13 óra. A kéréseket elfogadjuk online is az oszisokadalom@kezdi.ro e-mail címen vagy a +40-267/361652-es faxszámon is.

A 2-4. kategóriában a helyek elosztása a jelentkezés sorrendjében történik, amennyiben többen jelentkeznek a kiszabott helyek számánál licitet tartunk, amelynek időpontjáról időben értesítjük az érdeklődőket. A kereskedelmi felületek ára és a vásári térkép megtalálható a polgármesteri hivatal Közönségkapcsolati Irodájában, illetve a fent említett honlapokon.

Befizetési határidő: augusztus 22., hétfő 12 óra. Részletek a szabályzatban.


- Letölthető – jelentkezési nyilatkozat HU
http://www.kezdi.ro/wp-content/uploads/jelentkez%C3%A9si-nyilatkozat.pdf

- Letölthető – jelentkezési nyilatkozat RO
http://www.kezdi.ro/wp-content/uploads/declara%C8%9Bie-de-participare.pdf

- Letölthető – jelentkezési nyilatkozat román nyelven – csak lacikonyhák számára!
http://www.kezdi.ro/wp-content/uploads/declaratie-de-partcipare-alimentatie-publica.pdf

- Letölthető – jelentkezési szabályzat és árak román nyelven
http://www.kezdi.ro/wp-content/uploads/conditiile-%C8%99i-taxele-de-participare-pentru-vanzatorii-ambulanti-Targ-de-toamna-2016.pdf

- Letölthető – vásári térkép
http://www.kezdi.ro/wp-content/uploads/v%C3%A1s%C3%A1ri-t%C3%A9rk%C3%A9p.pdf