Városnapok - Őszi sokadalom - Őszi Sokadalom 2019

Őszi Sokadalom 2019

» Kereskedők jelentkezését várják a kézdivásárhelyi Őszi Sokadalomra

Kereskedők jelentkezését várják a kézdivásárhelyi Őszi Sokadalomra - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala idén augusztus 31. és szeptember 2. között szervezi meg az Őszi Sokadalmat, a város ünnepét.Jelentkezés: augusztus 3. (péntek) - augusztus 10. (péntek).Űrlapok beszerzése és leadása: a Polgármesteri Hivatal (Gábor Áron tér, 24. szám) iktatójából Szántó Évánál vagy a www.kezdi.ro honlapon. Ugyanitt lehet kéréseket letenni vidámparkokra is. Leadás csak személyesen.Nyitvatartás:hétfő-szerda 9-15 óracsütörtök 9-17 órapénteken 9-13 óraA helyek elosztása a jelentkezés sorrendjében történik, amennyiben többen jelentkeznek a kiszabott helyek számánál licitet tartunk augusztus 27-én, hétfőn, 10 órától, a 103-as teremben. A kereskedelmi felületek ára és a vásári térkép megtalálható a Polgármesteri Hivatal Közönségkapcsolati irodájában.Befizetés: augusztus 29., 14 óráig az Adóhivatalban.Kapcsolattartó személy: Dénes Zoltán, 0267/361 974 (129-es belső).

Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala idén augusztus 31. és szeptember 2. között szervezi meg az Őszi Sokadalmat, a város ünnepét.
Jelentkezés: augusztus 3. (péntek) - augusztus 10. (péntek).
Űrlapok beszerzése és leadása: a Polgármesteri Hivatal (Gábor Áron tér, 24. szám) iktatójából Szántó Évánál vagy a www.kezdi.ro honlapon. Ugyanitt lehet kéréseket letenni vidámparkokra is. Leadás csak személyesen.

Nyitvatartás:
hétfő-szerda 9-15 óra
csütörtök 9-17 óra
pénteken 9-13 óra

A helyek elosztása a jelentkezés sorrendjében történik, amennyiben többen jelentkeznek a kiszabott helyek számánál licitet tartunk augusztus 27-én, hétfőn, 10 órától, a 103-as teremben. A kereskedelmi felületek ára és a vásári térkép megtalálható a Polgármesteri Hivatal Közönségkapcsolati irodájában.
Befizetés: augusztus 29., 14 óráig az Adóhivatalban.
Kapcsolattartó személy: Dénes Zoltán, 0267/361 974 (129-es belső).

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!