Városnapok - Őszi sokadalom - Őszi Sokadalom 2019

Őszi Sokadalom 2019

» Kereskedők jelentkezését várják a kézdivásárhelyi Őszi Sokadalomra

Kereskedők jelentkezését várják a kézdivásárhelyi Őszi Sokadalomra - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala kereskedők jelentkezését várja az Őszi Sokadalom városnapokra. A kirakodóvásár augusztus 29. és 31. között lesz. Jelentkezési határidő: augusztus 1., péntek, 13 óra.

Űrlapok beszerzése és leadása: a Polgármesteri Hivatal (Gábor Áron tér, 24. szám) iktatójából Szántó Évánál, vagy a www.oszisokadalom.ro honlapon. Ugyan itt lehet kéréseket letenni vidámparkokra is.
Nyitva tartás: hétfő-szerda 9-15 óra, csütörtök 9-17 óra, pénteken 9-13 óra.

Helyek elosztása a jelentkezés sorrendjében történik, amennyiben többen jelentkeznek a kiszabott helyek számánál licitet tartunk augusztus 25-én, hétfőn, 10 órától, a 103-as teremben. A kereskedelmi felületek ára és a vásári térkép megtalálható a Polgármesteri Hivatal Közönségkapcsolati irodájában.
 
Befizetés: augusztus 27., 14 óráig az Adóhivatalban.

Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala kereskedők jelentkezését várja az Őszi Sokadalom városnapokra. A kirakodóvásár augusztus 29. és 31. között lesz. Jelentkezési határidő: augusztus 1., péntek, 13 óra. Űrlapok beszerzése és leadása: a Polgármesteri Hivatal (Gábor Áron tér, 24. szám) iktatójából Szántó Évánál, vagy a www.oszisokadalom.ro honlapon. Ugyan itt lehet kéréseket letenni vidámparkokra is. Nyitva tartás: hétfő-szerda 9-15 óra, csütörtök 9-17 óra, pénteken 9-13 óra. Helyek elosztása a jelentkezés sorrendjében történik, amennyiben többen jelentkeznek a kiszabott helyek számánál licitet tartunk augusztus 25-én, hétfőn, 10 órától, a 103-as teremben. A kereskedelmi felületek ára és a vásári térkép megtalálható a Polgármesteri Hivatal Közönségkapcsolati irodájában. Befizetés: augusztus 27., 14 óráig az Adóhivatalban.

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

» Friss Infók

Hibajelentéshez kattintson ide!