Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Kerítésállító kaláka a városért és a szenvedő állatokért

Kerítésállító kaláka a városért és a szenvedő állatokért - A Benji Állatvédő Egyesület kerítésállító kalákát szervez június 23-án, reggel 9 órától!Friss levegő, mozgás, pityókatokány, jókedv, haladás!Ugye mindnyájan szeretnénk egészségesebb, nyugodtabb környezetben élni? Az állatokat szerető kézdivásárhelyiek, de azok is, akik nem szeretik őket, egyetértenek abban, hogy a kutyáknak nem az utcán a helyük. A Benji Állatvédő Egyesület olyan kézdivásárhelyiekből alakult, akik szeretik az állatokat, és nem akarják szenvedni látni őket, ugyanakkor a város utcáit tisztává, biztonságosabbá szeretnék tenni.Egyesületünk elsődleges célja egy kóborkutya-menhely építése, amelyhez az előfeltételek már megvannak: a terület készen áll, nekiállhatunk az építkezésnek, egészen pontosan a kerítésállításnak. A munkához beszereztük a hozzávaló anyagokat és felszereléseket, a kerítésállító kaláka időpontja is megvan: június 23-án, szombaton reggel 9 órától. Munkánkat segíteni fogja egy gép, amely lyukakat fúr a földbe, ezeket a kis gödröket készen leszállított betonnal töltjük meg, és beállítjuk a kerítés sasokat. A több száz méter kerítéshez nagyon sok emberre van szükségünk. Kérjük, aki teheti, hozzon lapátot, vedret magával. A délutáni pityókatokányt a Nők Egyesülete főzi, fűszerezi finomra, önkénteseinket arra kérjük, hogy hozzanak tányért, evőeszközt is, és poharat a friss fortyogói borvíznek. A munkát egy hét múlva, ugyancsak szombaton folytatjuk, amikor a dróthálót feszítjük rá a sasokra.Kézdivásárhely lakosságát arra kérjük, vegyenek részt ezen a kalákán, és barátaikat is hívják el. Úgy gondoljuk, hogy a friss levegőn elvégzett mozgás, jókedv, a közös munka eredménye és öröme, a tokányolás minden kézdivásárhelyi számára elfogadható, szívesen végzett tevékenység lesz.Ha valaki nagyon szeretne segíteni, de a kalákára nem tud eljönni, lehet a mi nagylelkű támogatónk is, mert a kerítésállításhoz továbbra is elfogadunk adományokat, két méter kerítés ára 44 lej. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: 0729.692.092, 0740.003.750, 0726.310.384.Találkozunk június 23-án, szombaton reggel 9 órakor Kézdivásárhely Szentkatolna felé eső kijáratánál.Gyertek el! A városért és a szenvedő állatokért!Benji Állatvédő Egyesület

A Benji Állatvédő Egyesület kerítésállító kalákát szervez június 23-án, reggel 9 órától!

Friss levegő, mozgás, pityókatokány, jókedv, haladás!
Ugye mindnyájan szeretnénk egészségesebb, nyugodtabb környezetben élni? Az állatokat szerető kézdivásárhelyiek, de azok is, akik nem szeretik őket, egyetértenek abban, hogy a kutyáknak nem az utcán a helyük. A Benji Állatvédő Egyesület olyan kézdivásárhelyiekből alakult, akik szeretik az állatokat, és nem akarják szenvedni látni őket, ugyanakkor a város utcáit tisztává, biztonságosabbá szeretnék tenni.

Egyesületünk elsődleges célja egy kóborkutya-menhely építése, amelyhez az előfeltételek már megvannak: a terület készen áll, nekiállhatunk az építkezésnek, egészen pontosan a kerítésállításnak. A munkához beszereztük a hozzávaló anyagokat és felszereléseket, a kerítésállító kaláka időpontja is megvan: június 23-án, szombaton reggel 9 órától. Munkánkat segíteni fogja egy gép, amely lyukakat fúr a földbe, ezeket a kis gödröket készen leszállított betonnal töltjük meg, és beállítjuk a kerítés sasokat. A több száz méter kerítéshez nagyon sok emberre van szükségünk. Kérjük, aki teheti, hozzon lapátot, vedret magával. A délutáni pityókatokányt a Nők Egyesülete főzi, fűszerezi finomra, önkénteseinket arra kérjük, hogy hozzanak tányért, evőeszközt is, és poharat a friss fortyogói borvíznek. A munkát egy hét múlva, ugyancsak szombaton folytatjuk, amikor a dróthálót feszítjük rá a sasokra.

Kézdivásárhely lakosságát arra kérjük, vegyenek részt ezen a kalákán, és barátaikat is hívják el. Úgy gondoljuk, hogy a friss levegőn elvégzett mozgás, jókedv, a közös munka eredménye és öröme, a tokányolás minden kézdivásárhelyi számára elfogadható, szívesen végzett tevékenység lesz.

Ha valaki nagyon szeretne segíteni, de a kalákára nem tud eljönni, lehet a mi nagylelkű támogatónk is, mert a kerítésállításhoz továbbra is elfogadunk adományokat, két méter kerítés ára 44 lej. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: 0729.692.092, 0740.003.750, 0726.310.384.

Találkozunk június 23-án, szombaton reggel 9 órakor Kézdivásárhely Szentkatolna felé eső kijáratánál.
Gyertek el! A városért és a szenvedő állatokért!
Benji Állatvédő Egyesület

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!