Immár tíz éve dolgozunk azért, hogy Te is tisztább és egészségesebb környezetben élhess! A tavalyi évben is a befolyt összeget a szervezet fejlesztésére és rendezvények szervezésére fordítottuk. Ezt a Te segítségeddel tudjuk folytatni! Ha az idén is minket támogattok akkor sok sok szuper programot fogunk tudni nektek szervezni, ebben biztosak lehettek!

Adóbevalláskor miért pont a Zöld Nap Egyesület mindennapi tevékenységeit érdemes segítened?!?

A Zöld Nap fontosnak tartja a gyerekek, fiatalok környezettudatos nevelését. Képzett önkénteseinkkel együtt tanítjuk a gyermekeket a szelektív hulladékkezelésre, komposztálásra, környezetünk védelmére.
Mert Egyesületünk 10 éve gyakorlati programokra, sportra, iskolai és óvodai nevelésre használja a TE felajánlásodat is.
Ne érezd, hogy jelentéktelen összeg amiről dönthetsz!
A 2% felajánlása egy szuper alkalom arra, hogy megmutassuk felelősséget vállalunk egy számunkra fontos ügyért, hogy elköteleződést mutatunk olyan társadalmi, környezeti problémák mellet, melyekért együtt tenni tudunk. Tudjuk, hogy sokan kérik tőled is a befizetett adód 2%-át, és nagyon nehéz prioritási sorrendet felállítanod. Mégis arra kérünk, hogy felajánlásoddal segítsd a felnövekvő generációk környezettudatos nevelését, támogasd a Zöld Nap Egyesület munkáját!

Űrlap leadási határidő: 2019. március 15. További információ!

Előre is köszönjük, hogy felajánlásoddal kifejezed bizalmad a szervezet iránt! A felhívásunk megosztásáért pedig külön köszönet jár.