Készül a téli Szabadidőkalauz - Ha szeretné szolgáltatását télen is népszerűsíteni, segítünk Önnek!

A Szabadidőkalauz csapata már hét éves tapasztalattal jelenteti meg új, szezonális kiadványát, amely szokás szerint most is kivételes lehetőséget nyújt mindazok számára, akik szolgáltatásaikat akarják népszerűsíteni Háromszéken és Erdély-szerte. Ezúttal is szeretnénk minél teljesebben bemutatni Háromszéket. Ebben Ön is a segítségünkre lehet. Székelyföldi vendéglátók és szolgáltatók jelentkezését várjuk a téli Szabadidőkalauzba!

Ha szeretné szolgáltatását egy négy nyelvű (magyar, angol, német, román) 10000 példányszámos kiadványban népszerűsíteni, akkor válassza a Szabadidőkalauzt!

Kiadványunk Szállás, Szabadidő, Hasznos és Látnivaló rovatokban valamint egy Eseménynaptárban mutatja be Háromszéket. A szálláshelyek, a különböző rendezvények, szórakozóhelyek útmutatója.
Kiadványunkat ingyenesen terjesztjük, nemcsak Erdély-szerte, hanem Magyarországon is.

Partnereinket a kiadványban és a honlapon (www.haromszek.szk.ro) is reklámozzuk (napi 400-500 látogató). A honlapunkon a Hírek, Aktuális valamint az Eseménynaptár menüpontok alatt ingyenesen lehet hirdetni.

A téli kiadványunk december elején fog megjelenni (december, január és február hónapokra vonatkozik majd).
November 22-én lesz a lapzártánk, addig várjuk a jelentkezésüket.

Kézdivásárhelyen a Szabadidőkalauz megtalálható a következő helyeken:
Polgármesteri Hivatal, Vigadó Művelődési Ház, Incze László Céhtörténeti Múzeum, Gyűjtemények háza, Jazz Cafe, Székely Vendéglő, Mozi, Daragus iroda és panziók, Zöld Nap Egyesület.
Zabola: Mikes kastály
Csernáton: Haszmann Pál Múzeum
Maksa: Benke kúria,
továbbá Háromszék többi részein.

A kiadványunk ingyenes, partnereink is osztogathatják saját klienseik között.

Érdeklődni lehet a részletekről a Szabadidőkalauz szerkesztőinél telefonon (0741-926776, 0733-183081) vagy a szabadidokalauz.kovaszna@gmail.com drótpostacímen.

http://haromszek.szk.ro/hu/aktualis/nov2keszulateliszabadidokalauz