Ha szeretné szolgáltatását nyáron is népszerűsíteni, segítünk Önnek!

A Szabadidőkalauz csapata idén nyáron ötödik éve jelenteti meg új, szezonális kiadványát, amely szokás szerint most is kivételes lehetőséget nyújt mindazok számára, akik szolgáltatásaikat akarják népszerűsíteni Háromszéken és Erdély-szerte. Ezúttal is szeretnénk minél teljesebben bemutatni Háromszéket. Ebben Ön is a segítségünkre lehet.
Székelyföldi vendéglátók és szolgáltatók jelentkezését várjuk a nyári Szabadidőkalauzba!

Ha szeretné szolgáltatását egy négy nyelvű (magyar, angol, német, román) 10.000 példányszámos kiadványban népszerűsíteni, akkor válassza a Szabadidőkalauzt!

Kiadványunk Szállás, Szabadidő, Hasznos és Látnivaló rovatokban valamint egy Eseménynaptárban mutatja be Háromszéket. A szálláshelyek, a különböző rendezvények, szórakozóhelyek útmutatója.

Kézdivásárhelyen a Szabadidőkalauz megtalálható a következő helyeken:
Polgármesteri Hivatal, Vigadó Művelődési Ház, Incze László Céhtörténeti Múzeum, Gyűjtemények háza, Jazz Café, Székely Vendéglő, Mozi, Daragus iroda és panziók, Zöld Nap Egyesület.
Zabola: Mikes kastély
Csernáton: Haszmann Pál Múzeum
Maksa: Benke kúria, továbbá Háromszék többi részein.

A nyári kiadványunk június elején fog megjelenni (június, július és augusztus hónapokra vonatkozik).
Május 22-én lesz a lapzártánk, addig várjuk a jelentkezésüket.

Érdeklődni lehet a részletekről a Szabadidőkalauz szerkesztőinél telefonon (0741-926776, 0733-183081) vagy a szabadidokalauz.kovaszna@gmail.com drótpostacímen.

További infó: http://haromszek.szk.ro/hu/aktualis/maj6keszulanyariSzabadidokalauz