Szabadidõkalauz Háromszék - Szabadidőkalauz Háromszék

Szabadidőkalauz Háromszék

» Készül az őszi Szabadidőkalauz - Ha szeretné szolgáltatását nyáron is népszerűsíteni, segítünk Önnek!

Készül az őszi Szabadidőkalauz - Ha szeretné szolgáltatását nyáron is népszerűsíteni, segítünk Önnek! - A Szabadidőkalauz csapata idén ősszel már több mint 4 éves tapasztalattal jelenteti meg új, szezonális kiadványát, amely szokás szerint most is kivételes lehetőséget nyújt mindazok számára, akik szolgáltatásaikat akarják népszerűsíteni Háromszéken és Erdély-szerte. Ezúttal is szeretnénk minél teljesebben bemutatni Háromszéket. Ebben Ön is a segítségünkre lehet.

Székelyföldi vendéglátók és szolgáltatók jelentkezését várjuk az őszi Szabadidőkalauzba!

Ha szeretné szolgáltatását egy négy nyelvű (magyar, angol, német, román) 10.000 példányszámos kiadványban népszerűsíteni, akkor válassza a Szabadidőkalauzt!

Kiadványunk Szállás, Szabadidő, Hasznos és Látnivaló rovatokban valamint egy Eseménynaptárban mutatja be Háromszéket. Továbbá megtalálható benne Sepsiszentgyörgy és Kovászna megye térképe, interjúk, névnaptár, a székely rovásírás ABC-je, fontos telefonszámok, illetve megyeleírás.A szálláshelyek, a különböző rendezvények, szórakozóhelyek útmutatója.

Kézdivásárhelyen a Szabadidõkalauz megtalálható a következõ helyeken:
Polgármesteri Hivatal, Vigadó Mûvelõdési Ház, Incze László Céhtörténeti Múzeum, Gyûjtemények háza, Jazz Cafe, Székely Vendéglõ, Mozi, Daragus iroda és panziók, Zöld Nap Egyesület.

Zabola: Mikes kastály
Csernáton: Haszmann Pál Múzeum
Maksa: Benke kúria, továbbá Háromszék többi részein.

Az őszi kiadványunk szeptember elején fog megjelenni (szeptember, október és november hónapokra vonatkozik).
Augusztus 20-án lesz a lapzártánk, addig várjuk a jelentkezésüket.

Érdeklődni lehet a részletekről a Szabadidőkalauz szerkesztőinél telefonon (0721-371729, 0741-926776, 0733-183081) vagy a szabadidokalauz.kovaszna@gmail.com drótpostacímen.

További infó: http://haromszek.szk.ro/hu/aktualis/aug6keszulazosziSzabadidokalauz

A Szabadidőkalauz csapata idén ősszel már több mint 4 éves tapasztalattal jelenteti meg új, szezonális kiadványát, amely szokás szerint most is kivételes lehetőséget nyújt mindazok számára, akik szolgáltatásaikat akarják népszerűsíteni Háromszéken és Erdély-szerte. Ezúttal is szeretnénk minél teljesebben bemutatni Háromszéket. Ebben Ön is a segítségünkre lehet. Székelyföldi vendéglátók és szolgáltatók jelentkezését várjuk az őszi Szabadidőkalauzba! Ha szeretné szolgáltatását egy négy nyelvű (magyar, angol, német, román) 10.000 példányszámos kiadványban népszerűsíteni, akkor válassza a Szabadidőkalauzt! Kiadványunk Szállás, Szabadidő, Hasznos és Látnivaló rovatokban valamint egy Eseménynaptárban mutatja be Háromszéket. Továbbá megtalálható benne Sepsiszentgyörgy és Kovászna megye térképe, interjúk, névnaptár, a székely rovásírás ABC-je, fontos telefonszámok, illetve megyeleírás.A szálláshelyek, a különböző rendezvények, szórakozóhelyek útmutatója. Kézdivásárhelyen a Szabadidõkalauz megtalálható a következõ helyeken: Polgármesteri Hivatal, Vigadó Mûvelõdési Ház, Incze László Céhtörténeti Múzeum, Gyûjtemények háza, Jazz Cafe, Székely Vendéglõ, Mozi, Daragus iroda és panziók, Zöld Nap Egyesület. Zabola: Mikes kastály Csernáton: Haszmann Pál Múzeum Maksa: Benke kúria, továbbá Háromszék többi részein. Az őszi kiadványunk szeptember elején fog megjelenni (szeptember, október és november hónapokra vonatkozik). Augusztus 20-án lesz a lapzártánk, addig várjuk a jelentkezésüket. Érdeklődni lehet a részletekről a Szabadidőkalauz szerkesztőinél telefonon (0721-371729, 0741-926776, 0733-183081) vagy a szabadidokalauz.kovaszna@gmail.com drótpostacímen. További infó: http://haromszek.szk.ro/hu/aktualis/aug6keszulazosziSzabadidokalauz

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

» Friss Infók

Hibajelentéshez kattintson ide!