Zöld Nap Egyesület

» Kétnapos bringatúra a Nemere Útján

Kétnapos bringatúra a Nemere Útján - Nincs annál szebb, mikor az erőnket kipróbálva, sokszor a természeti elemekkel megküzdve ismerünk meg egy vidéket. 2014. augusztus 16-án reggel 9 órától a Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával az idei év első kétnapos biciklitúráját szervezi meg a Sinkovits stadiontól az elmúlt években kialakított Nemere Útján.

A kétnapos kerékpártúra alkalmával az alábbi településeket érintik: Kézdivásárhely - Szentkatolna- Hatolyka- Martonfalva - Márkosfalva - Csernáton - Albis - Dálnok - Maksa - Sepsibesenyő - Lécfalva - Cófalva - Orbaitelek - Szörcse - Székelypetőfalva - Imecsfalva - Szentkatolna

Tábor azoknak szól akik szeretnek kerékpározni és emellett szeretnék a varázslatos Nemere Útja zöld útvonal ezen részét felfedezni, megismerni. Kényelmes tempóba, több pihenővel, hosszabb ebéd idővel szakítják meg a folyamatos bringázást. Ha még nem tekertél ennyit egy nap alatt, de szívesen kipróbálnád, ne félj menni fog! :) Csapatban könnyebb… Az útvonalról bővebben az erre a célra létrehozott portálon talál információt.
A tábor helyszíne az albisi oktatási intézményben lesz. A jelenlévők szombat este megtekinthetik Kocsis Zoltán vetített-képes előadását az egészséges mozgásról.
Részvételi díj: 10 lej (magába foglal kétszeri étkezést) Az első három jelentkező ajándékcsomagot kap. A résztvevőknek szükségük lesz hálózsákra, izolírra, fürdőruhára és szendvicsre.
A 14 éven aluli gyermekek csak írásos szülői engedéllyel csatlakozhatnak a 113 km hosszú kerékpártúrára. Érdeklődni, jelentkezni augusztus 14-ig lehet a O766.611O66 vagy a kocsiszo@yahoo.com elérhetőségeken.

Médiatámogatóink: Profi Rádió, Transindex, Szék-helyek, Kezdi.info, Székely Hírmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, Háromszék

Szerző: Ráduly Attila
Plakátterv: Györgyjakab Boróka

Nincs annál szebb, mikor az erőnket kipróbálva, sokszor a természeti elemekkel megküzdve ismerünk meg egy vidéket. 2014. augusztus 16-án reggel 9 órától a Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával az idei év első kétnapos biciklitúráját szervezi meg a Sinkovits stadiontól az elmúlt években kialakított Nemere Útján. A kétnapos kerékpártúra alkalmával az alábbi településeket érintik: Kézdivásárhely - Szentkatolna- Hatolyka- Martonfalva - Márkosfalva - Csernáton - Albis - Dálnok - Maksa - Sepsibesenyő - Lécfalva - Cófalva - Orbaitelek - Szörcse - Székelypetőfalva - Imecsfalva - Szentkatolna Tábor azoknak szól akik szeretnek kerékpározni és emellett szeretnék a varázslatos Nemere Útja zöld útvonal ezen részét felfedezni, megismerni. Kényelmes tempóba, több pihenővel, hosszabb ebéd idővel szakítják meg a folyamatos bringázást. Ha még nem tekertél ennyit egy nap alatt, de szívesen kipróbálnád, ne félj menni fog! :) Csapatban könnyebb… Az útvonalról bővebben az erre a célra létrehozott portálon talál információt. A tábor helyszíne az albisi oktatási intézményben lesz. A jelenlévők szombat este megtekinthetik Kocsis Zoltán vetített-képes előadását az egészséges mozgásról. Részvételi díj: 10 lej (magába foglal kétszeri étkezést) Az első három jelentkező ajándékcsomagot kap. A résztvevőknek szükségük lesz hálózsákra, izolírra, fürdőruhára és szendvicsre. A 14 éven aluli gyermekek csak írásos szülői engedéllyel csatlakozhatnak a 113 km hosszú kerékpártúrára. Érdeklődni, jelentkezni augusztus 14-ig lehet a O766.611O66 vagy a kocsiszo@yahoo.com elérhetőségeken. Médiatámogatóink: Profi Rádió, Transindex, Szék-helyek, Kezdi.info, Székely Hírmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, Háromszék Szerző: Ráduly Attila Plakátterv: Györgyjakab Boróka

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!