Sportiroda

» Kétnapos kerékpártúra a Nemere Útján

Kétnapos kerékpártúra a Nemere Útján - Augusztus 16-án a Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával egy újabb kerékpártúrát szervezett.

A 82 km-es túra azoknak szólt akik szeretnek kerékpározni és emellett szeretnék a varázslatos Nemere Útja zöld útvonal ezen részét felfedezni, megismerni. Kényelmes tempóban, több pihenővel, hosszabb ebédidővel szakítottuk meg a folyamatos bringázást.

A kerékpártúra alkalmával, a Kézdivásárhely - Szentkatolna - Hatolyka- Martonfalva - Márkosfalva - Csernáton - Albis - Dálnok - Szörcse - Székelypetőfalva - Imecsfalva - Szentkatolna útvonalon, örülhettünk a hatolykai-martonfalvi 'alföld' friss szelének, megtekintkettük a márkosfalvi református templomot és Barabás Miklós szobrát, megkóstolhattuk Csernátonban Kocsis Mária friss pánkóját, pihenhettünk az Ika vár tövében, ihattunk az albisi Csorgó tiszta vizéből, megbírkózhattunk a dálnoki hegyoldallal, suhanhattunk Szörcse felé a hibátlan mezei úton, lábunkat áztathattuk a petőfalvi feredőben.

Páratlan kikapcsolódás volt, köszönjük a 27 résztvevőnek, aki jelen volt és velünk kerekezett.

Kocsis Zoltán
sportiroda vezető

Augusztus 16-án a Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával egy újabb kerékpártúrát szervezett. A 82 km-es túra azoknak szólt akik szeretnek kerékpározni és emellett szeretnék a varázslatos Nemere Útja zöld útvonal ezen részét felfedezni, megismerni. Kényelmes tempóban, több pihenővel, hosszabb ebédidővel szakítottuk meg a folyamatos bringázást. A kerékpártúra alkalmával, a Kézdivásárhely - Szentkatolna - Hatolyka- Martonfalva - Márkosfalva - Csernáton - Albis - Dálnok - Szörcse - Székelypetőfalva - Imecsfalva - Szentkatolna útvonalon, örülhettünk a hatolykai-martonfalvi "alföld" friss szelének, megtekintkettük a márkosfalvi református templomot és Barabás Miklós szobrát, megkóstolhattuk Csernátonban Kocsis Mária friss pánkóját, pihenhettünk az Ika vár tövében, ihattunk az albisi Csorgó tiszta vizéből, megbírkózhattunk a dálnoki hegyoldallal, suhanhattunk Szörcse felé a hibátlan mezei úton, lábunkat áztathattuk a petőfalvi feredőben. Páratlan kikapcsolódás volt, köszönjük a 27 résztvevőnek, aki jelen volt és velünk kerekezett. Kocsis Zoltán sportiroda vezető

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!