A Tekerj egy jó célért akciót az alapítvány a Közösségi Kártya alap felhasználásával szervezi, egy akció szervezési költsége 8000-9000 lej között van és magában foglalja résztvevőknek szánt anyagokat (a program logójával ellátott trikó, pecsételőlap, térkép), azonkívül ásványvíz, édesség valamint a népszerűsítés költségeit.

Az eredményesen tekerőknek szánt díjakat, így az öt körön felül tekerők között sorsolással tombolatárgyakat a Bani Market, a legeredményesebb gyűjtő díját, amely egy 500 lejes, szaküzletben értékesíthető vásárlási utalványból áll, a Bertis cég támogatja, mindketten közösségi kártya programpartnerek.

Egy csoporttal benevezett a Tekerj akcióra a kézdivásárhelyi Zarah Moden is, a gyűjtésben részt vesz a készruhagyár igazgatója, Bakk Vitális Kinga, sőt Bock úr, a német befektető is. A Zarah Moden és a New Fashion a Tekerj akciók rendszeres résztvevője, 500-600 alkalmazott mozul meg ilyenkor együttesen egy jó cél érdekében. A májusi akcióban közel 26 000 lej gyűlt, amelyből nyolc biciklitartó és egy mozgássérültek által is használható játszótér valósult meg Kézdivásárhelyen.