Kézdivásárhely Infó Centrum

» Kézdii bolhapiac július 31-én

Kézdii bolhapiac július 31-én - Kézdivásárhely polgármesteri hivatalának sportirodája bolhapiacot szervez július 31-én, szombaton délelőtt 10 órától a céhes város sportcsarnokában.Ez alkalommal lehetőség adódik új és használt tárgyak eladására, megvásárlására. A Hobbi Cserebere Klub tagjai zsebnaptárakat, képeslapokat, bélyegeket, régipénzt, névjegykártyát és más tárgyakat hoznak majd a piacra, lehetőséget adva ezzel minden gyűjtőnek arra, hogy itt kedvére csereberéljen.Asztalfoglalás a bolhapiacra július 28-ig lehetséges üzenetküldéssel a 0730 600286-os telefonszámra, vagy a kocsiszo@yahoo.com-os világhálós címen.Mindenkit szeretettel várunk!Kocsis Zoltán, sportiroda vezető

Kézdivásárhely polgármesteri hivatalának sportirodája bolhapiacot szervez július 31-én, szombaton délelőtt 10 órától a céhes város sportcsarnokában.
Ez alkalommal lehetőség adódik új és használt tárgyak eladására, megvásárlására. A Hobbi Cserebere Klub tagjai zsebnaptárakat, képeslapokat, bélyegeket, régipénzt, névjegykártyát és más tárgyakat hoznak majd a piacra, lehetőséget adva ezzel minden gyűjtőnek arra, hogy itt kedvére csereberéljen.
Asztalfoglalás a bolhapiacra július 28-ig lehetséges üzenetküldéssel a 0730 600286-os telefonszámra, vagy a kocsiszo@yahoo.com-os világhálós címen.
Mindenkit szeretettel várunk!

Kocsis Zoltán, sportiroda vezető

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!