Zöld Nap Egyesület

» Kézdiszéki regionális CIVEK találkozó

Kézdiszéki regionális CIVEK találkozó - Beszélgetés a CIVEK tagszervezeteivelA Civilek Háromszékért Szövetség találkozót kezdeményez a kézdivásárhelyi tagszervezeteivel szerdán, július 31.-én 18 órától Kézdivásárhelyen 33-as Udvartér, 1. szám alatt, a Zöld Nap Egyesület székhelyén.A találkozás célja a szervezetekkel való kapcsolattartás, problémák és javaslatok megbeszélése. A találkozás alkalmával bemutatkozik a CIVEK új alkalmazottja is.A találkozó menetét a következõ napirendi pontok foglalják össze:- Rövid bemutatkozás- Civil adatbázis fejlesztése- Képzés szervezése Kézdivásárhelyen (javaslatok)- Javaslatok, észrevételek- Egyéb kérdések- Kerékpáros ifjúsági tábor a Nemere Útján (Ráduly Attila a Zöld Nap Egyesület elnöke ismerteti az eseményt)Mindenkit szeretettel várunk!

Beszélgetés a CIVEK tagszervezeteivel

A Civilek Háromszékért Szövetség találkozót kezdeményez a kézdivásárhelyi tagszervezeteivel szerdán, július 31.-én 18 órától Kézdivásárhelyen 33-as Udvartér, 1. szám alatt, a Zöld Nap Egyesület székhelyén.

A találkozás célja a szervezetekkel való kapcsolattartás, problémák és javaslatok megbeszélése. A találkozás alkalmával bemutatkozik a CIVEK új alkalmazottja is.

A találkozó menetét a következõ napirendi pontok foglalják össze:
- Rövid bemutatkozás
- Civil adatbázis fejlesztése
- Képzés szervezése Kézdivásárhelyen (javaslatok)
- Javaslatok, észrevételek
- Egyéb kérdések
- Kerékpáros ifjúsági tábor a Nemere Útján (Ráduly Attila a Zöld Nap Egyesület elnöke ismerteti az eseményt)

Mindenkit szeretettel várunk!

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!