Kézdivásárhely Infó Centrum

» Kézdiszentléleken gyermek és ifjúsági néptáncfesztivált tartottak

Kézdiszentléleken gyermek és ifjúsági néptáncfesztivált tartottak - 2010 június 5.-én a Kézdivásárhelytől 6 km-re fekvő Kézdiszentlélek tövében, a Perkő-tetőn, Háromszék legfontosabb zarándokhelyén került sor a gyermek és ifjúsági néptáncfesztiválra.Az egy napos rendezvényen népi játékok hada fogadta a gyerekeket. Sátrat vert a csernátoni Csiporkázó Játszóház, a kisbaconi Bodvaj Egyesület és a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület.A rendezvény szervezői a Kovászna Megyei Művelődési Központ, a Kovászna Megye Tanácsa, társszervező pedig a Kézdiszentléleki Polgármesteri Hivatal volt.http://zoldnap.info/web/neptanctalalkozo_beszamolo

2010 június 5.-én a Kézdivásárhelytől 6 km-re fekvő Kézdiszentlélek tövében, a Perkő-tetőn, Háromszék legfontosabb zarándokhelyén került sor a gyermek és ifjúsági néptáncfesztiválra.

Az egy napos rendezvényen népi játékok hada fogadta a gyerekeket. Sátrat vert a csernátoni Csiporkázó Játszóház, a kisbaconi Bodvaj Egyesület és a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület.
A rendezvény szervezői a Kovászna Megyei Művelődési Központ, a Kovászna Megye Tanácsa, társszervező pedig a Kézdiszentléleki Polgármesteri Hivatal volt.

http://zoldnap.info/web/neptanctalalkozo_beszamolo

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!