Háromszéki Közösségi Alapítvány - HKA - Tekerj egy jó célért! - Kézdivásárhely 2017

Tekerj egy jó célért! - Kézdivásárhely 2017

» Kézdivásárhelyen is beindul hivatalosan a sikeres közösségi kártya

Kézdivásárhelyen is beindul hivatalosan a sikeres közösségi kártya - Örömmel értesítjük, hogy Sepsiszentgyörgy és Barót után Kézdivásárhelyen is beindul hivatalosan a sikeres közösségi kártya program! Az eseményre november 6.-án került sor, az Atrium vendéglőben, sok meghívott jelenlétében.A partnereinktől kapott adatok alapján, októberben 17.157,37 lej gyűlt az Ujjvárossy József közösségi alapba, a következőképpen:Bertis üzletek - Sepsiszentgyörgy, Kovászna, Kézdivásárhely: 13.661,98 lejMerkúr üzlet – Sepsiszentgyörgy: 3.465,29 lejOrex - Sepsiszentgyörgy, Vargyas, Kovászna: 30,1 lejÁtlagosan 1 lej gyűl a közösségi kártyák egyszeri használatából, ez a 2013-as év legmagasabb értéke. A nyilvántartási adatok szerint 15.000 kártyatulajdonos használja rendszeresen a közösségi kártyát, azaz a kártyákkal rendelkezők 75%-a, ami nagyon jó eredmény! Köszönjük szépen a bizalmat!Jelen pillanatban a közösségi kártya pénzekből a következő programok vannak megvalósulóban:- nyolc tehetséges gyermekkel és fiatallal kötöttünk ösztöndíjtámogatási szerződést a 2013-14-es évre, összesen 12.250 lej értékben- szeptembertől beindult a YouthBank program, 32 fiatal önkéntes jelentkezett Barótról és Sepsiszentgyörgyről, az OTP bank idén is főtámogató (megduplázza a fiatalok által az ifjúsági alapba gyűjtött összeget)- az Ötletből építs közösséget támogatási programban december végéig hét közösségi projekt valósul meg, 20.000 lejes össztámogatással- október-november periódusban 1.100 gyermek és fiatal vesz részt egynapos honismereti kiránduláson Háromszéken; a költségeket az alapítvány 25.000 lejjel támogatja.A Háromszéki Közösségi Alapítvány novemberben dönt a július-szeptemberben a közösségi alapba gyűlt 46,554.18 lej felhasználásáról. Várjuk javaslataikat a hka@hka.ro címre.Köszönjük, hogy a közösségi kártya használatával erősíti közösségünket!

Örömmel értesítjük, hogy Sepsiszentgyörgy és Barót után Kézdivásárhelyen is beindul hivatalosan a sikeres közösségi kártya program! Az eseményre november 6.-án került sor, az Atrium vendéglőben, sok meghívott jelenlétében.

A partnereinktől kapott adatok alapján, októberben 17.157,37 lej gyűlt az Ujjvárossy József közösségi alapba, a következőképpen:
Bertis üzletek - Sepsiszentgyörgy, Kovászna, Kézdivásárhely: 13.661,98 lej
Merkúr üzlet – Sepsiszentgyörgy: 3.465,29 lej
Orex - Sepsiszentgyörgy, Vargyas, Kovászna: 30,1 lej

Átlagosan 1 lej gyűl a közösségi kártyák egyszeri használatából, ez a 2013-as év legmagasabb értéke. A nyilvántartási adatok szerint 15.000 kártyatulajdonos használja rendszeresen a közösségi kártyát, azaz a kártyákkal rendelkezők 75%-a, ami nagyon jó eredmény! Köszönjük szépen a bizalmat!

Jelen pillanatban a közösségi kártya pénzekből a következő programok vannak megvalósulóban:
- nyolc tehetséges gyermekkel és fiatallal kötöttünk ösztöndíjtámogatási szerződést a 2013-14-es évre, összesen 12.250 lej értékben
- szeptembertől beindult a YouthBank program, 32 fiatal önkéntes jelentkezett Barótról és Sepsiszentgyörgyről, az OTP bank idén is főtámogató (megduplázza a fiatalok által az ifjúsági alapba gyűjtött összeget)
- az Ötletből építs közösséget támogatási programban december végéig hét közösségi projekt valósul meg, 20.000 lejes össztámogatással
- október-november periódusban 1.100 gyermek és fiatal vesz részt egynapos honismereti kiránduláson Háromszéken; a költségeket az alapítvány 25.000 lejjel támogatja.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány novemberben dönt a július-szeptemberben a közösségi alapba gyűlt 46,554.18 lej felhasználásáról. Várjuk javaslataikat a hka@hka.ro címre.

Köszönjük, hogy a közösségi kártya használatával erősíti közösségünket!

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!