Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Kézdivásárhelyen Nagy Ágota képzőművészeti kiállítása

Kézdivásárhelyen Nagy Ágota képzőművészeti kiállítása - Pénteken megnyitotta az Erdélyi Magyar Ifjak kézdivásárhelyi és csíkszéki szervezete Nagy Ágota képzőművészeti kiállítását.A Csíkszeredában élő Nagy Ágota hálás témához nyúlt, amikor a nőt, annak különféle arcát, hangulati világát igyekszik bemutatni az érdeklődőknek, hiszen a nő és a nőiesség kimeríthetetlen forrás a képzőművészet, akárcsak az irodalom számára.A kiállítást Incze Johanna EMI-elnök nyitotta meg, majd Bács Béla méltatta. A Vigadó Művelődési Ház emeleti kiállítótermében mintegy negyven alkotás június 22-ig tekinthető meg, ezt követően a tárlat átköltözik a földszinti terembe még egy hónapra.A képzőművészeti alkotások megvásárolhatóak. Érdeklődni a www.facebook.com/kezdiemi, a www.facebook.com/Vigado oldalakon illetve a Vigadó titkárságán.Nagy Ágotának alkotóerőt és művészi kiteljesedést kívánunk.Incze Johanna

Pénteken megnyitotta az Erdélyi Magyar Ifjak kézdivásárhelyi és csíkszéki szervezete Nagy Ágota képzőművészeti kiállítását.

A Csíkszeredában élő Nagy Ágota hálás témához nyúlt, amikor a nőt, annak különféle arcát, hangulati világát igyekszik bemutatni az érdeklődőknek, hiszen a nő és a nőiesség kimeríthetetlen forrás a képzőművészet, akárcsak az irodalom számára.

A kiállítást Incze Johanna EMI-elnök nyitotta meg, majd Bács Béla méltatta. A Vigadó Művelődési Ház emeleti kiállítótermében mintegy negyven alkotás június 22-ig tekinthető meg, ezt követően a tárlat átköltözik a földszinti terembe még egy hónapra.

A képzőművészeti alkotások megvásárolhatóak. Érdeklődni a www.facebook.com/kezdiemi, a www.facebook.com/Vigado oldalakon illetve a Vigadó titkárságán.

Nagy Ágotának alkotóerőt és művészi kiteljesedést kívánunk.

Incze Johanna

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!