Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete - Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete

Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete

» Kézdivásárhelyi Nők Egyesületének tevékenységei Január - Február 2013

Kézdivásárhelyi Nők Egyesületének tevékenységei Január - Február 2013 - Január 12-én a helyi termésvásáron vettünk részt, házi süteményeket és kisebb kézimunkákat vittünk és a bevételből majd megajándékozzuk az árvákat.Január közepétől készítettük elő a kis receptesfüzetünket, amelyben a jeles ünnepeink hagyományos, finom étkeit, süteményeit:Február 2-án hagyományörző farsangi bált szerveztünk a Bujdosó vendéglőben.Bábuégetésre, tombola nyeremények sorsolására került sor és sok-sok ötletes maszkát készítettek és viseltek az egyesület tagjai és meghívottjaink. Jöttek a gyermekek, unokák, akik szintén felöltöztek karneválosan és átvették az ünnepi hangulatot, jól érezték magukat. Jó kedvvel, derüs mókázással égettük el a rosszat és már sokan eldöntöttük, hogy mit fogunk felvenni a 2014-es farsangon.Február 9-én a főtéri termékvásáron vettünk részt ismét és házi süteményeket és zsíros kenyeret értékesítettünk, szintén az árva gyermekek húsvéti ajándékozására gyűjtöttünk pénzt. A havas eső, hideg ellenére meleg teával melegedve, a tésztákat betakarva sikerült pár lejt összehozni.Február 11-én a Betegek Világnapján, a kézdivásárhelyi kórház betegeinek szervezett mise után süteménnyel kináltuk a jelenlévőket.Február 17-én Kézdiszentkereszten voltunk az ottani nőegyesület tagjaival találkoztunk és bemutattuk a 'Gyermekkori ízek nagyanyó konyhájából' című hagyományos ételeink receptesfüzetét.Most készülünk március 9-én a nőnapi ünnepünkre, amit a Bujdosó vendéglőban tartunk, a március 16-án sorra kerülő receptesfüzetünk bemutatójára. Ugyancsak itt és akkor szervezzük meg, Para Mária címerkiállítását is, valamint a receptgyűjteményünkből jó pár sütemény  kiállítását.Fülöp Magdolna

Január 12-én a helyi termésvásáron vettünk részt, házi süteményeket és kisebb kézimunkákat vittünk és a bevételből majd megajándékozzuk az árvákat.



Január közepétől készítettük elő a kis receptesfüzetünket, amelyben a jeles ünnepeink hagyományos, finom étkeit, süteményeit:



Február 2-án hagyományörző farsangi bált szerveztünk a Bujdosó vendéglőben.

Bábuégetésre, tombola nyeremények sorsolására került sor és sok-sok ötletes maszkát készítettek és viseltek az egyesület tagjai és meghívottjaink. Jöttek a gyermekek, unokák, akik szintén felöltöztek karneválosan és átvették az ünnepi hangulatot, jól érezték magukat. Jó kedvvel, derüs mókázással égettük el a rosszat és már sokan eldöntöttük, hogy mit fogunk felvenni a 2014-es farsangon.


Február 9-én a főtéri termékvásáron vettünk részt ismét és házi süteményeket és zsíros kenyeret értékesítettünk, szintén az árva gyermekek húsvéti ajándékozására gyűjtöttünk pénzt. A havas eső, hideg ellenére meleg teával melegedve, a tésztákat betakarva sikerült pár lejt összehozni.






Február 11-én a Betegek Világnapján, a kézdivásárhelyi kórház betegeinek szervezett mise után süteménnyel kináltuk a jelenlévőket.




Február 17-én Kézdiszentkereszten voltunk az ottani nőegyesület tagjaival találkoztunk és bemutattuk a "Gyermekkori ízek nagyanyó konyhájából" című hagyományos ételeink receptesfüzetét.

Most készülünk március 9-én a nőnapi ünnepünkre, amit a Bujdosó vendéglőban tartunk, a március 16-án sorra kerülő receptesfüzetünk bemutatójára. Ugyancsak itt és akkor szervezzük meg, Para Mária címerkiállítását is, valamint a receptgyűjteményünkből jó pár sütemény  kiállítását.

Fülöp Magdolna

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!