Kézdivásárhely Infó Centrum

» Kézdivásárhelyi Sportegyesület 2010-s évi közgyűlése

2010. március 4-én sor került a Kézdivásárhelyi Sportegyesület évi közgyűlésére.
A Vigadó kistermében több, mint harmincan voltak jelen a KSE tagok és az önkormányzat képviselői közül.
A gyűlés Molnár Cornel elnök köszöntőjével kezdődött, majd Bartos Éva könyvelőnő bemutatta a tavalyi év pénzügyi mérlegét, amelyet a jelenlévők egyöntetűen elfogadtak.
Ezek után a  szakosztályvezetők 2009 sikereiről, megvalósításairól számoltak be az egybegyűlteknek. A jégkorong, kosárlabda, teke, testépítés, tenisz,labdarúgás, teremfoci, rádióamatőrök, sakk, hegymászók-barlangászok, sí- és hódeszkások, valamint a kerékpárosok képviselői szólaltak fel.
A következő napirendi pontban, a tisztújítás rendjén újraválasztották Molnár Cornelt az egyesület elnökének, valamint Hodor Leventét alelnöknek.
A KSE új titkára Gazda József lett, akit 18 szavazattal és 6 tartózkodással szavazott meg a tagság.
Az egyesület a továbbiakban megszavazta a karate szakosztály létrehozását, majd Rácz Károly polgármestert kérték fel, beszéljen az idei támogatásokról, amelyekben a sportolók részesülhetnek idén. A város első embere megígérte, hogy idén is, a tavalyi esztendőhöz hasonlóan támogatni fogja a KSE szakosztályait illetve más helyi egyesület sportolóit egyaránt. Modern pálya fog épülni 2010-ben  a kerékpárosok és görkorcsolyások számára, és müfűves focipálya a Petőfi Sándor Általános Iskola udvarán - jelentette be az előljáró.
Nagy József javasolta, hogy állítsanak emlékművet Kézdivásárhely mindenkori sportolói számára, szép gesztus téve ezzel őseink, nagyjaink és azok leszármazottai előtt.
A KSE közgyűlés baráti beszélgetéssel zárult üdítő és szendvics mellett.
 
Hírszerző: Kocsis Zoltán
Fotó: Bálint Botond

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

Hibajelentéshez kattintson ide!