Kézdivásárhelyi Kosárlabda - Kézdivásárhelyi Kosárlabda

Kézdivásárhelyi Kosárlabda

» Kezdődik a második Grecu Stelian iskolák közti kosárlabda bajnokság

Kezdődik a második Grecu Stelian iskolák közti kosárlabda bajnokság - A Sicul Basket SE szervezésében október 28.-i kezdettel kerül sor a kézdivásárhelyi Sportcsarnokban a Grecu Stelian iskolák közti bajnokság második kiadásának első fordulójára. A tavalyi szezonban nagy népszerűségnek örvendett ez a bajnokság, hisz több mint 100 gyerek vett részt, a hétfőnként megrendezett vetélkedőkön. Ez a verseny nem csak kosaras gyerekeknek szól,  hanem részt vehet benne minden sportkedvelő mozogni vágyó gyerek.Az idei bajnokságban is a négy kézdivásárhelyi általános, iskola fog megmérkőzni egymással két két korosztályban. A vegyes összetételű iskolacsapatok az U12-as korosztály (2001-2002) és az u10-es (2003-2005) kategóriákban fognak szerepelni. A szabályzat nem változott, tehát 4x4 ellen megy a játék (2 fiú és két lány) és az első két negyedben minden bírói lapra felírt játékos kell játszon.Az iskolák csapatait a következő tanárok (edzők) irányítják: Ferencz Szabolcs (Turóczy Mózes általános iskola), Minescu Ioan (Petőfi Sándor általános iskola), Orbán Attila (Nagy Mózes Elméleti líceum), Turóczy Olga (Molnár Józsiás Általános Iskola).Az U10-sek 16:00 órától, míg az U12-sök 17:00 órától játszanak a Sportcsarnokban.Az első forduló párosítása mindkét korosztályban október 28, hétfő:Nagy Mózes - Petőfi SándorTuróczy Mózes - Molnár Józsiás

A Sicul Basket SE szervezésében október 28.-i kezdettel kerül sor a kézdivásárhelyi Sportcsarnokban a Grecu Stelian iskolák közti bajnokság második kiadásának első fordulójára. A tavalyi szezonban nagy népszerűségnek örvendett ez a bajnokság, hisz több mint 100 gyerek vett részt, a hétfőnként megrendezett vetélkedőkön. Ez a verseny nem csak kosaras gyerekeknek szól,  hanem részt vehet benne minden sportkedvelő mozogni vágyó gyerek.

Az idei bajnokságban is a négy kézdivásárhelyi általános, iskola fog megmérkőzni egymással két két korosztályban. A vegyes összetételű iskolacsapatok az U12-as korosztály (2001-2002) és az u10-es (2003-2005) kategóriákban fognak szerepelni. A szabályzat nem változott, tehát 4x4 ellen megy a játék (2 fiú és két lány) és az első két negyedben minden bírói lapra felírt játékos kell játszon.

Az iskolák csapatait a következő tanárok (edzők) irányítják: Ferencz Szabolcs (Turóczy Mózes általános iskola), Minescu Ioan (Petőfi Sándor általános iskola), Orbán Attila (Nagy Mózes Elméleti líceum), Turóczy Olga (Molnár Józsiás Általános Iskola).

Az U10-sek 16:00 órától, míg az U12-sök 17:00 órától játszanak a Sportcsarnokban.

Az első forduló párosítása mindkét korosztályban október 28, hétfő:
Nagy Mózes - Petőfi Sándor
Turóczy Mózes - Molnár Józsiás

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!