Kézdivásárhely Infó Centrum

» KFT - Legfarsang

KFT - Legfarsang - Február 26-án, Pénteken a Sportcsarnokban kerül megrendezésre a Legfarsang mely a város középiskoláinak díjazott farsangi előadásainak finomított-polírozott bemutatásából, illetve az ezt követő élőzenés bál-buliból tevődik össze. Fellépnek a Nagy Mózes, a Bod Péter, a Gábor Áron és az Apor Péter iskolák diákjai.A nagylelkű szponzoroknak köszönhetően sikerült jelentős díjakat felajánlani. Nem szeretnénk a meglepetést elrontani.. az első díj 700 lej (bizony, 7 millió régi lej) értékű lesz, talán ez segít a viszonyításban.Az est programját a díjazott osztályok előadásai kezdik, délután 18 órától, ezt követően, 20 órától kezdődik a farsangi bál ahol a Garázs és Control zenekarok biztosítják a jó zenét és hangulatot.U.I.: A jelmezben érkezőket busásan jutalmazzuk :DTovábbi információ: www.kezdifiatal.com

Február 26-án, Pénteken a Sportcsarnokban kerül megrendezésre a Legfarsang mely a város középiskoláinak díjazott farsangi előadásainak finomított-polírozott bemutatásából, illetve az ezt követő élőzenés bál-buliból tevődik össze. Fellépnek a Nagy Mózes, a Bod Péter, a Gábor Áron és az Apor Péter iskolák diákjai.
A nagylelkű szponzoroknak köszönhetően sikerült jelentős díjakat felajánlani. Nem szeretnénk a meglepetést elrontani.. az első díj 700 lej (bizony, 7 millió régi lej) értékű lesz, talán ez segít a viszonyításban.
Az est programját a díjazott osztályok előadásai kezdik, délután 18 órától, ezt követően, 20 órától kezdődik a farsangi bál ahol a Garázs és Control zenekarok biztosítják a jó zenét és hangulatot.

U.I.: A jelmezben érkezőket busásan jutalmazzuk :D
További információ: www.kezdifiatal.com

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

Hibajelentéshez kattintson ide!