Zöld Nap Egyesület

» Kiértékelték a Tekerj egy jó célért akciót

Kiértékelték a Tekerj egy jó célért akciót - Szerdán kiértékelő sajtótájékoztatót tartottunk a június 6-án, megrendezett Tekerj egy mozgásparkért akcióról. Jelen volt a Háromszéki Közösségi Alapítvány, a Zöld Nap Egyesület és a Polgármesteri Hivatal munkatársai.Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület facebook oldalán.A pénteki rendezvényen 114 személy tekert a kültéri kondiparkért, köztük sepsiszentgyörgyiek és kovásznaiak is. A legfiatalabb résztvevő két éves, a legidősebb 84 éves volt (Gyenge András, aki az unokájáért három kört biciklizett, összesen 12.5 km-t).Gyermekek is részt vettek, és kitartóan bicikliztek három órán keresztül. A tekerők lelkesedése óriási volt, igazi sportélményt jelentett számukra, és ehhez volt mérhető a teljesítmény is: összesen 2.000 km-t tekertek az esemény alatt. A biciklis akció a nagy létszám ellenére probléma nélkül, rendben zajlott, a körültekintő szervezés, a résztvevők komolyságának és a szabályok betartásának köszönhetően.A biciklis akció eredményei:- 114 tekerő- 479 kör, azaz 2.012 km (egy kör = 4,2 km)- heten tekertek 10 körön felül- biciklizéssel gyűjtött pénz: 3.163 lej, amiből 1.590 lej benevezési díjak és 1.573 lej támogatások voltak.A legsikeresebb tekerő: Czifra József volt 18 körrel; utána következtek 17-17 körrel: Kovács Tihamér és Balog Szilárd, mindannyian a Bike Forever csoport tagjai. Ők jutalomban részesültek: az első helyezett 300 lejes díját a HKA biztosította, a második helyezettek tárgyi jutalomban részesültek a Senso kft. és Bauart kft. jóvoltából.Köszönettel tartozunk a támogatóknak, cégeknek és civil szervezeteknek, akik mozgósítottak, csapattal beneveztek és ezzel segítették a kondipark megvalósulását. Ezek a következők: Senso kft., Orex kft., Nexxon kft., Profi Rádió, Kreakids studio, Bike Forever, Szín-ész Kuckó, Zöld Nap Egyesület,<-strong> valamint a sepsiszentgyörgyi Athlos egyesület.Ugyanakkor, anyagi támogatással hozzájárultak: Secuiana Rt., Euro Construct, Hobby GSM, Pizza Mimmela, a Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete süteményekkel kedveskedett a résztvevőknek, a Székely Vendéglő szendvicsekkel segítette az önkéntesek munkáját, a Bertis ásványvizet és csokikat biztosított a biciklizőknek.A mozgásparkra továbbra is várjuk az adományokat, 3.000 lejnek kell összegyűlnie ahhoz, hogy ősszel felavathassuk a kültéri edzőparkot Kézdivásárhelyen. Cégek jelentkezését várjuk, a támogatói szerződés a http://tekerj.hka.ro weblapról letölthető.Fotó: Biró Levente és Iochom István

Szerdán kiértékelő sajtótájékoztatót tartottunk a június 6-án, megrendezett Tekerj egy mozgásparkért akcióról. Jelen volt a Háromszéki Közösségi Alapítvány, a Zöld Nap Egyesület és a Polgármesteri Hivatal munkatársai.

Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület facebook oldalán.

A pénteki rendezvényen 114 személy tekert a kültéri kondiparkért, köztük sepsiszentgyörgyiek és kovásznaiak is. A legfiatalabb résztvevő két éves, a legidősebb 84 éves volt (Gyenge András, aki az unokájáért három kört biciklizett, összesen 12.5 km-t).

Gyermekek is részt vettek, és kitartóan bicikliztek három órán keresztül. A tekerők lelkesedése óriási volt, igazi sportélményt jelentett számukra, és ehhez volt mérhető a teljesítmény is: összesen 2.000 km-t tekertek az esemény alatt. A biciklis akció a nagy létszám ellenére probléma nélkül, rendben zajlott, a körültekintő szervezés, a résztvevők komolyságának és a szabályok betartásának köszönhetően.

A biciklis akció eredményei:
- 114 tekerő
- 479 kör, azaz 2.012 km (egy kör = 4,2 km)
- heten tekertek 10 körön felül
- biciklizéssel gyűjtött pénz: 3.163 lej, amiből 1.590 lej benevezési díjak és 1.573 lej támogatások voltak.

A legsikeresebb tekerő: Czifra József volt 18 körrel; utána következtek 17-17 körrel: Kovács Tihamér és Balog Szilárd, mindannyian a Bike Forever csoport tagjai. Ők jutalomban részesültek: az első helyezett 300 lejes díját a HKA biztosította, a második helyezettek tárgyi jutalomban részesültek a Senso kft. és Bauart kft. jóvoltából.

Köszönettel tartozunk a támogatóknak, cégeknek és civil szervezeteknek, akik mozgósítottak, csapattal beneveztek és ezzel segítették a kondipark megvalósulását. Ezek a következők: Senso kft., Orex kft., Nexxon kft., Profi Rádió, Kreakids studio, Bike Forever, Szín-ész Kuckó, Zöld Nap Egyesület,<-strong> valamint a sepsiszentgyörgyi Athlos egyesület.

Ugyanakkor, anyagi támogatással hozzájárultak: Secuiana Rt., Euro Construct, Hobby GSM, Pizza Mimmela, a Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete süteményekkel kedveskedett a résztvevőknek, a Székely Vendéglő szendvicsekkel segítette az önkéntesek munkáját, a Bertis ásványvizet és csokikat biztosított a biciklizőknek.

A mozgásparkra továbbra is várjuk az adományokat, 3.000 lejnek kell összegyűlnie ahhoz, hogy ősszel felavathassuk a kültéri edzőparkot Kézdivásárhelyen. Cégek jelentkezését várjuk, a támogatói szerződés a http://tekerj.hka.ro weblapról letölthető.

Fotó: Biró Levente és Iochom István

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!