Városháza - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala - Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

» Kiss Lázár emlékdíj - a magyar nyelvért Pályázati kiírás

Kiss Lázár emlékdíj - a magyar nyelvért Pályázati kiírás - Kézdivásárhely Tanácsának kulturális és oktatási bizottsága, testvértelepülésünk, Mezőkövesd város felajánlásából pályázatot hirdet a „Kiss Lázár emlékdíj - a magyar nyelvért” odaítélésére, azon VIII. osztályos (végzős) diákok számára, akik tanulmányaik alatt kiváló eredményeket értek el a magyar nyelv művelése területén.A díj értéke 100 ezer forint.Pályázási feltételek:- egy kézdivásárhelyi oktatási intézményben folytatott tanulmányok,- egyoldalas (A4) esszé az alábbi idézet alapján:„Az a tény, hogy anyanyelvem magyar, és magyarul beszélek, gondolkozom, írok, életem legnagyobb eseménye, melyhez nincs fogható.” (Kosztolányi Dezső)- Személyes adatok (név, cím, iskola, osztály, telefonos és egyéb elérhetőségek) valamint egy összefoglaló mindazokkal az eredményekkel, tevékenységekkel, amelyekkel a pályázó az anyanyelv és irodalom területén az elmúlt négy évben jeleskedett (helyi, megyei, országos, nemzetközi versenyek, rendezvények, iskolán kívüli tevékenység, önkéntes munka stb.). Megj.: A bíráló bizottság minden egyes konkrét tevékenységet pontozni fog!A pályázatokat a polgármesteri hivatal 101-es irodájában lehet leadni, naponta 8 és 16 óra között. Határidő: 2014. május 23.Bővebb információ:Ötvös BoglárkaTelefon: 0725.217.385

Kézdivásárhely Tanácsának kulturális és oktatási bizottsága, testvértelepülésünk, Mezőkövesd város felajánlásából pályázatot hirdet a „Kiss Lázár emlékdíj - a magyar nyelvért” odaítélésére, azon VIII. osztályos (végzős) diákok számára, akik tanulmányaik alatt kiváló eredményeket értek el a magyar nyelv művelése területén.
A díj értéke 100 ezer forint.

Pályázási feltételek:
- egy kézdivásárhelyi oktatási intézményben folytatott tanulmányok,
- egyoldalas (A4) esszé az alábbi idézet alapján:
„Az a tény, hogy anyanyelvem magyar, és magyarul beszélek, gondolkozom, írok, életem legnagyobb eseménye, melyhez nincs fogható.” (Kosztolányi Dezső)
- Személyes adatok (név, cím, iskola, osztály, telefonos és egyéb elérhetőségek) valamint egy összefoglaló mindazokkal az eredményekkel, tevékenységekkel, amelyekkel a pályázó az anyanyelv és irodalom területén az elmúlt négy évben jeleskedett (helyi, megyei, országos, nemzetközi versenyek, rendezvények, iskolán kívüli tevékenység, önkéntes munka stb.). Megj.: A bíráló bizottság minden egyes konkrét tevékenységet pontozni fog!

A pályázatokat a polgármesteri hivatal 101-es irodájában lehet leadni, naponta 8 és 16 óra között. Határidő: 2014. május 23.
Bővebb információ:
Ötvös Boglárka
Telefon: 0725.217.385

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

» Friss Infók

Hibajelentéshez kattintson ide!