Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Kóbor kutya fórum

Kóbor kutya fórum - A Benji Állatvédő Egyesület, a Székely Kutya Klub és a Polgármesteri Hivatal közös szervezésében lakossági fórumot tartunk október 17-én, szerdán, 19 órától a Vigadó Művelődési Ház kistermében.A fórumon megtárgyalandó témák: az eddig elért eredmények, kutyamenhely alapítás, kutyák nyilvántartása, a kutyák által terjesztett betegségek, a kóbor kutya etetés veszélyei az úton. A fórumon részt vesznek szakemberek is: Németh Csaba, állatorvos, Kósa István, egyetemi tanár, valamint a kézdivásárhelyi városi kórház néhány képviselője is.

A Benji Állatvédő Egyesület, a Székely Kutya Klub és a Polgármesteri Hivatal közös szervezésében lakossági fórumot tartunk október 17-én, szerdán, 19 órától a Vigadó Művelődési Ház kistermében.
A fórumon megtárgyalandó témák: az eddig elért eredmények, kutyamenhely alapítás, kutyák nyilvántartása, a kutyák által terjesztett betegségek, a kóbor kutya etetés veszélyei az úton. A fórumon részt vesznek szakemberek is: Németh Csaba, állatorvos, Kósa István, egyetemi tanár, valamint a kézdivásárhelyi városi kórház néhány képviselője is.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!