Kolozsvári kosárral indul az U18-as OB második elődöntő csoportjának rangadója, amelyen a csoport két verhetetlen csapata esett egymásnak szombaton, a Ion Abirgeanu iskola sporttermében.

Már az első percektől kezdődően, a hazaiak egy kényelmetlen egész pályás védekezéssel nehezítették csapatunknak a labdafelhozatalát. A negyed végére a lányainknak sikerült ezt a problémát megoldani.
A második negyedet csapatunk uralta, így a negyed végére sikerült kiegyenlíteni a tabellán. A harmadik negyedet nagyon jól kezdtük és a remek formában játszó Kovács Renáta vezényletével hét pontos előnnyel jártunk, mikor a hazaiak edzője időt kért, hogy rendezze a sorokat. Az utolsó negyed 5 pontos vendég előnnyel indult, a csapatunk fáradni kezdett, a dobásaink egyre pontatlanabbak voltak. Összejött egy-két könnyen eladott passz is, amivel éltek a hazaiak és az utolsó 2 percben át vették a vezetést a tabellán és megnyerték a mérkőzést.
Összességeben nagyon szépen látványosan játszottak a lányok a bajnoki cím egyik fő esélyese ellen. Kár az utolsó percekért. Talán ha a büntetőinket jobban értékesítjük, megnyerhettük volna a mérkőzést.

Eredmény Kolozsvár - KSE: 51-46 (22-18; 8-12; 4-9; 17-7).
A folytatásban lányaink csütörtökön 17:30-kor hazai pályán a Liga I-ben a Brassó-i Olimpiával és szombaton 9:30-tól, az U18-as Gyulafehérvár ellen játszanak.