Zöld Nap Egyesület

» Költsük fel a napot III - szakmai értekezlet és csapatépítő tréning

Költsük fel a napot III - szakmai értekezlet és csapatépítő tréning - Szeptember közepén harmadik alkalommal szervezett a Zöld Nap Egyesület szakmai értekezletet és csapatépítő tréninget.Az eseményen készült fotók az egyesület facebook oldalán tekinthetőek meg.A csapatépítő tréning célja többek között az volt, hogy az önkéntesek jobban megismerjék egymást és össze csiszolódjanak, ezáltal hatékonyabban működő csapattá váljon a szervezet. A kétnapos rendezvényen a zöldek megkülönböztetett hangsúlyt fektettek a környezettudatosság alapelveinek betartására is.'Mi tudjuk, mennyire fontos minden eredmény orientált szervezetnek a csapatépítés, és nap mint nap tapasztaljuk, hogy milyen pozitív hatással van a közösségre egy jól megszervezett csapatépítő tréning vagy egy közösen eltöltött, élményekkel teli családi nap.' - nyilatkozta az ötletgazda.'Úgy érzem, mindenkinek hasznos volt ez az együtt eltöltött hétvége. Sokat tanultunk, fejlődött önismeretünk.' - mondta az egyik résztvevő.Szerző: Ráduly AttilaFotó: Sebestyén Henrietta

Szeptember közepén harmadik alkalommal szervezett a Zöld Nap Egyesület szakmai értekezletet és csapatépítő tréninget.

Az eseményen készült fotók az egyesület facebook oldalán tekinthetőek meg.

A csapatépítő tréning célja többek között az volt, hogy az önkéntesek jobban megismerjék egymást és össze csiszolódjanak, ezáltal hatékonyabban működő csapattá váljon a szervezet. A kétnapos rendezvényen a zöldek megkülönböztetett hangsúlyt fektettek a környezettudatosság alapelveinek betartására is.
"Mi tudjuk, mennyire fontos minden eredmény orientált szervezetnek a csapatépítés, és nap mint nap tapasztaljuk, hogy milyen pozitív hatással van a közösségre egy jól megszervezett csapatépítő tréning vagy egy közösen eltöltött, élményekkel teli családi nap." - nyilatkozta az ötletgazda.
"Úgy érzem, mindenkinek hasznos volt ez az együtt eltöltött hétvége. Sokat tanultunk, fejlődött önismeretünk." - mondta az egyik résztvevő.

Szerző: Ráduly Attila
Fotó: Sebestyén Henrietta

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!