A HITI Önkéntes Központ december 9-én nyolcadik alkalommal szervezte meg a Háromszéki Önkéntesek Bálját a sepsiszentgyörgyi Park Vendéglőben. A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesületet Ayse Büsra Yilmaz, Haykuhi Harutyunyan, Isabel Fernandez és Kónya László képviselte. A bálon készült fotók megtekinthetők a szervezet Facebook oldalán!

Az év önkéntese címet Kónya László (252 önkéntes óra/év) érdemelte ki, aki hatodik éve, hogy elkötelezettségével segíti a szervezet elismertségét, munkáját. Önzetlen támogatása és barátsága a rendezvények lebonyolításában és az önkéntesek csapatmunkájában is nélkülözhetetlen. A Zöld Naposok nagyra értékelik a munkáját, olyannyira, hogy megválasztották az Év önkéntesének. A szervezet vezetősége ezúton is köszöni Lászlónak az önzetlen kitartását és reméli a lelkesedése a továbbiakban is töretlen marad!

Az est folyamán díjazták a jelenlévő megyei ifjúsági és civil szervezeteket, a legaktívabb háromszéki önkénteseket, valamint a legnagyobb létszámú idei rendezvényt is. Az önkéntes bál díjkiosztóján a fiatalok pezsgős koccintással kívántak egymásnak sikert a jövő évre nézve, majd hajnalig tartó élő zenés mulatság vette kezdetét.

Ha Ön is kedvet kapott arra, hogy önkéntes munkát vállaljon, akkor nincs más dolga csak keressen egy olyan szervezetet, amelynek céljaival azonosulni tud.

Fotó: Ayse Büsra Yilmaz és Haykuhi Harutyunyan