Zöld Nap Egyesület

» Könyvosztás a Datki közösség számára

Könyvosztás a Datki közösség számára - 2012 április 29-én a Zöld Nap Egyesület közel négyszáz könyvet szállított adományként a Brassó megyei Datk település közössége számára.A kézdivásárhelyi Zöld Naposok az elmúlt években több alkalommal szerveztek könyvosztási akciót. A legutóbb begyűlt könyvek a Beszterce-Naszód megyei szentmátéfalvi könyvtár állományát gazdagították.Vasárnap az unitárius istentiszteletet követően a télen adományozott könyveket adták át az önkéntesek a datki egyházközség könyvtárának. Az adományozásra került könyvek közt megtalálhatóak a kötelező házi olvasmányok mellett a világirodalom nagyjai is. 'Környezettudatos életmódunk része a papír újra hasznosítása is. Mielőtt azonban bármit is a papírgyűjtőbe raknánk, gondolkozzunk el azon, nem tudják-e mások valamire használni. Ne dobd ki a megunt könyveid. Juttasd el hozzánk, hogy másoknak is legyen lehetőségük elolvasni.' - állt a könyvgyűjtés felhívásában. Aki hasonló célból felszeretne ajánlani az megteheti a 0766.611066-os telefonszámon.A szervezet aktivistái köszönik Major László datki unitárius lelkész segítségét.Szerző: Ráduly AttilaFotó: Gayane Asatryan

2012 április 29-én a Zöld Nap Egyesület közel négyszáz könyvet szállított adományként a Brassó megyei Datk település közössége számára.

A kézdivásárhelyi Zöld Naposok az elmúlt években több alkalommal szerveztek könyvosztási akciót. A legutóbb begyűlt könyvek a Beszterce-Naszód megyei szentmátéfalvi könyvtár állományát gazdagították.
Vasárnap az unitárius istentiszteletet követően a télen adományozott könyveket adták át az önkéntesek a datki egyházközség könyvtárának. Az adományozásra került könyvek közt megtalálhatóak a kötelező házi olvasmányok mellett a világirodalom nagyjai is. "Környezettudatos életmódunk része a papír újra hasznosítása is. Mielőtt azonban bármit is a papírgyűjtőbe raknánk, gondolkozzunk el azon, nem tudják-e mások valamire használni. Ne dobd ki a megunt könyveid. Juttasd el hozzánk, hogy másoknak is legyen lehetőségük elolvasni." - állt a könyvgyűjtés felhívásában. Aki hasonló célból felszeretne ajánlani az megteheti a 0766.611066-os telefonszámon.

A szervezet aktivistái köszönik Major László datki unitárius lelkész segítségét.

Szerző: Ráduly Attila
Fotó: Gayane Asatryan

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!