Zöld Nap Egyesület

» Környezettudatosságról a Maassluis Nyugdíjas Klubban

Környezettudatosságról a Maassluis Nyugdíjas Klubban - Március 26-án a Zöld Nap Egyesület eleget tett Bene Gabriella a Maassluis Nyugdíjas Klub alelnöke korábbi meghívásának, hogy tartson egy rövid bemutatót a környezettudatosságról.Az eseményen készült fotók megtekinthetők az egyesület facebook oldalán.A céhes városi Nyugdíjas Klub nagytermében a jelenlévők különböző zöld magatartásformák, otthoni környezetbarát praktikák megismerésére, elsajátítására volt lehetőségük betekinteni. Az eseményen az ötödik alkalommal megszervezésre kerülő Tavaszi Zöld Napok ismertetésére is sor került. A három napos rendezvénysorozaton előadásokat, faültetést, konferenciákat tartanak, de a kikapcsolódásról sem feledkeznek meg, lesz zöld játék, asztalitenisz bajnokság és kerékpár ügyességi verseny is.A zöldek köszönik a meghívást.Fotó: Sebestyén Henrietta

Március 26-án a Zöld Nap Egyesület eleget tett Bene Gabriella a Maassluis Nyugdíjas Klub alelnöke korábbi meghívásának, hogy tartson egy rövid bemutatót a környezettudatosságról.

Az eseményen készült fotók megtekinthetők az egyesület facebook oldalán.

A céhes városi Nyugdíjas Klub nagytermében a jelenlévők különböző zöld magatartásformák, otthoni környezetbarát praktikák megismerésére, elsajátítására volt lehetőségük betekinteni. Az eseményen az ötödik alkalommal megszervezésre kerülő Tavaszi Zöld Napok ismertetésére is sor került. A három napos rendezvénysorozaton előadásokat, faültetést, konferenciákat tartanak, de a kikapcsolódásról sem feledkeznek meg, lesz zöld játék, asztalitenisz bajnokság és kerékpár ügyességi verseny is.
A zöldek köszönik a meghívást.

Fotó: Sebestyén Henrietta

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!