A KSE U16-os lánycsapatát vasárnap Szeben látta vendégül. A végeredmény 78-85 (22-23, 20-19, 19-23, 17-20) Kézdi javára.

A KSE csapata: Voloncs Orsolya 6p, Biszak Boglárka 22p, Mátyus Anita, Incze Henrietta 5p, Bartók Rita 12p, Bimbó Eszter 8p, Istok Anita, Csurulya Helga 6p, Kovács Renáta 20p, Rendy Hanna, Fejér Anett 4p, Tollvaj Beáta 2p Edző: Ferencz Eduárd Szabolcs.

Egy nagyon izgalmas és kiegyensúlyozott mérkőzést játszott csapatunk Szebenben, ahol a házigazdák egy egész pályás agresszív védekezéssel megnehezítették a labda felhozatalát, nagyon meg kellet izzadniuk lányainknak a győzelemért. Ahhoz képest, hogy elég sok pont született a mérkőzésen, nehezen születtek meg az első kosarak. Szünetben még döntetlenre álltak a csapatok (42-42), ám a harmadik negyedről a KSE szép lassan felülkerekedett a házigazdákon. A mérkőzésen nagyon sok személyi hiba volt mindkét oldalon, a végére a házigazdáktól 5, a KSE-től két játékos pontozódott ki. A KSE-nek 40 büntető dobása volt, ebből csupán 20-at sikerült értékesíteni, talán ezért is lett ilyen szoros a mérkőzés.

A KSE a jövő vasárnap a csoport második helyezettet a LAPI Dest látja vendégül.