Kézdivásárhelyi Kosárlabda - Kézdivásárhelyi Kosárlabda

Kézdivásárhelyi Kosárlabda

» Kosaras edzőtáborok Kézdivásárhelyen

A KSE kosárlabda szakosztálya nem csak eredményekkel büszkélkedhet hanem a környék turisztikai és gazdasági fellendülésében is szerepet vállal, hiszen jó kapcsolatainak köszönhetően évente több válogatott csapat ifi és felnőtt klubcsapat edzőtáborozik Kézdivásárhelyen és környékén.
Ezek az edzőtáborok meg a különböző elődöntő döntő tornak szervezése által szép kis jövedelmet hoznak a városnak és a környékbeli vállalkozóknak. Csak az idei szezonban a kosárlabda csapatok több mint 100.000 lejt hagytak Felsőháromszéken.

1. Augusztus 17-22 között Kézdivásárhelyen edzőtáborozik a  gyulafehérvári Egyetem női kosárlabdacsapata. A cseh Thomas Bilek edző irányítása alatt az idén egy igazi "nemzetközi" válogatott kerettel készül az új idényre a gyulafehérvári együttes. Találunk itt a négy román játékoson kívül egy szerb, egy lett, két amerikai és két izraeli játékost. A keret: Becca Tobin, Eniko Tarța, Alexandra Uiuiu, Laura Drăgoescu, Ildikó Nagy, Jovana Vukoje, Bianca Voica, Tereza Brantlova, Amanda Thompson, Zenta Melnika es Katya Abramzon. Éles Péter csapatmenedzser szerint a csapat költségvetése az idei szezonban 300.000 Eu és az objektíve az idén az 1-4 köze jutás lesz, majd jövőre az Európa kupakban való szereplés.
A csapat ebben a fázisban a fizikai félkészülésre alapszik aztán szeptember elején egy nemzetközi tornán fog szerepelni Boszniában.
2.  Aug 22-27 között jön a katrosai Cupidon panzióba a budapesti BEAC ifjúsági kosárlabda csapata amely pénteken Sepsiszentgyörgyön játszik egy barátságos mérkőzést a Bball 6 ellen valamint szombaton mérkőzik a KSE-vel a Sportcsarnokban.
3. Szeptember 1-11 között a Bukarest-i Olimpia első osztályú csapata jelentkezett be a csernátoni Kovács panzióba.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!