Kézdivásárhelyi Kosárlabda - Kézdivásárhelyi Kosárlabda

Kézdivásárhelyi Kosárlabda

» Kosaras lányok győzelme Pakson

Kosaras lányok győzelme Pakson - A KSE U15-os lánycsapata Ferencz Szabolcs edző irányításával Magyarországon vendégszerepelt egy streetball versenyen, majd Pécsen játszott egy barátságos mérkőzést a PVSK ellen.Szombaton a lányok Pakson az OTP Adidas Streetball Challange nevű utcai kosárlabda versenyen vettek részt, ahol 37 csapat nevezett különböző korosztályokban. A kézdivásárhelyi lányok három csapattal neveztek be az U14-es és U16-os korosztályokba és meg is nyerték mindkét korosztályt.A Gold Team csapat (Biszak Boglárka, Bartók Rita, Bimbó Eszter, Rendy Hanna) nyerte az U14-es bajnokságot, míg a Gold Star csapat (Cristea Andra, Barbu Bianca, Voloncs Orsolya, Tollvaj Beáta) az U16-os korosztályt.A Dream Team csapat (Varga Anita, Csurulya Helga, Harpa Mara, Chelaru Andrea) a második helyen végzett.A KSE hétfőn délben Pécsen a PVSK ellen játszott és 73-60-ra kapott ki a házigazdáktól.Fotó: Streetball - PAKS-PRESS 2013. június 15.

A KSE U15-os lánycsapata Ferencz Szabolcs edző irányításával Magyarországon vendégszerepelt egy streetball versenyen, majd Pécsen játszott egy barátságos mérkőzést a PVSK ellen.

Szombaton a lányok Pakson az OTP Adidas Streetball Challange nevű utcai kosárlabda versenyen vettek részt, ahol 37 csapat nevezett különböző korosztályokban. A kézdivásárhelyi lányok három csapattal neveztek be az U14-es és U16-os korosztályokba és meg is nyerték mindkét korosztályt.

A Gold Team csapat (Biszak Boglárka, Bartók Rita, Bimbó Eszter, Rendy Hanna) nyerte az U14-es bajnokságot, míg a Gold Star csapat (Cristea Andra, Barbu Bianca, Voloncs Orsolya, Tollvaj Beáta) az U16-os korosztályt.

A Dream Team csapat (Varga Anita, Csurulya Helga, Harpa Mara, Chelaru Andrea) a második helyen végzett.

A KSE hétfőn délben Pécsen a PVSK ellen játszott és 73-60-ra kapott ki a házigazdáktól.

Fotó: Streetball - PAKS-PRESS 2013. június 15.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!