Vasárnap december 22-én tartotta a KSE kosárlabda szakosztálya az évzáró buliját, amelynek keretén belül megszervezték a hagyományos Nosztalgia mérkőzéseket, amelyre minden évben hazavárják az Kézdivásárhelyről idegenbe elszármazott kosarasokat, akik játszanak az éppen aktuális itthoni csapatokkal egy-egy mérkőzést, úgy fiú mint lány kategóriában. Az idei kiírásban a kisebbek is bekapcsolódtak és az U8, U10-esek is játszhattak, majd szurkolhattak a nagyoknak. A rendezvénynek több mint 400 nézője volt, és az évzáró bulira amit a For You Clubban tartottak közel 200-an jöttek el.

Itt a különböző korosztályok megtartották az idei év beszámolóját, amelyen kiderült, hogy az idei év volt az eddigi legsikeresebb a kézdivásárhelyi kosárlabda történelmében, hiszen az U20-as kategóriában országos ezüstérem az, valamint U15-ös lányoknál országos bronzerem és Kozmán Kriszta révén MVP játékossal büszkélkedhettünk. A felnőtt női ligában is reményen felül szerepel a csapat a nyugati csoportban két héten át vezető helyen volt, ami egy ujjoncnak és fiatal szerény költségvetésű csapatnak rendkívüli teljesítmény.

Az idén hat kézdivásárhelyi és környéki játékos játszott a különböző korosztályú válogatottakba: Kozmán Kriszta, Bara Németh Beáta U16, Szabó Lehel U15, Biszak Boglárka U20, valamint a Sepsi SIC-nél játszó Demeter Nóra és az amerikai Dartmouth College csapatat erősítő Lénárt Paula felnőtt válogatottak voltak.

A továbbiakban a szervezők régi képeket vetítettek a jelenlevőknek, majd vacsorával és tánccal folytatódott az évzáró.