A civil szervezetek társadalmi támogatottságának egyik legfontosabb és legmegbízhatóbb mutatója a személyi jövedelemadó 3.5 százalékáról az adott szervezet javára rendelkezők száma, illetve az adózók által így juttatott összeg nagysága. Több mint tizenkét éve dolgozunk azért, hogy Te is tisztább és egészségesebb környezetben élhess!

A tavalyi évben is a befolyt összeget a szervezet fejlesztésére és rendezvények szervezésére fordítottuk. Ezt a Te segítségeddel most tudjuk folytatni! Az idén is sok sok szuper programot fogunk tudni nektek szervezni, ebben biztosak lehettek!

A személyi jövedelemadó 3.5%-áról történő rendelkezés azért egyedülálló támogatási forma, mert nem von el pénzt a családi kasszától. Mivel adóznia minden hazai munkavállalónak kell, és a jövedelmünkből a Adó- és Pénzügyi Hivatal által elvont adórész közvetlenül már nem felhasználható számunkra, az adó felajánlásával sok száz lej közvetlen felhasználásáról dönthet a lakosság. Ezért is lenne fontos, hogy az emberek minél nagyobb arányban nyilatkozzanak adórészük felhasználásáról.

Minden felajánlónak köszönjük, hogy támogatásával segíti munkánkat!