Kézdivásárhely Infó Centrum

» Közéleti Kávéház Kézdivásárhelyen

Közéleti Kávéház Kézdivásárhelyen - A Háromszéki Ifjúsági Tanács (HÁRIT) Közéleti Kávéház elnevezésű vándor-rendezvénye Kézdivásárhelyre érkezett. 2012. február 2-án, csütörtökön, 18 órától, a Székely Vendéglőben sorra kerülő találkozónak a meghívottja a kézdivásárhelyi születésű dr. Fejér Szilárd, aki az angliai Cambridge-i egyetemen doktorált, jelenleg pedig a Szegedi Tudományegyetemen dolgozik kutatóként.Meghívottunkkal az eddig bejárt szakmai útról, a szerzett tapasztalatokról, a víruskutatásokról, valamint jelen társadalmunkat foglalkoztató daganatos betegségekről is beszélgetünk. Az előadás címe: 'A vírusok csodálatos és ijesztő világa'.

A Háromszéki Ifjúsági Tanács (HÁRIT) Közéleti Kávéház elnevezésű vándor-rendezvénye Kézdivásárhelyre érkezett. 2012. február 2-án, csütörtökön, 18 órától, a Székely Vendéglőben sorra kerülő találkozónak a meghívottja a kézdivásárhelyi születésű dr. Fejér Szilárd, aki az angliai Cambridge-i egyetemen doktorált, jelenleg pedig a Szegedi Tudományegyetemen dolgozik kutatóként.

Meghívottunkkal az eddig bejárt szakmai útról, a szerzett tapasztalatokról, a víruskutatásokról, valamint jelen társadalmunkat foglalkoztató daganatos betegségekről is beszélgetünk. Az előadás címe: "A vírusok csodálatos és ijesztő világa".

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!