Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete - Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete

Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete

» Közös Karácsonyi várakozás, egymásra figyelés

Közös Karácsonyi várakozás, egymásra figyelés - Mi, a Kézdivásárhelyi Nők Egyesületének tagjai, immár harmadik éve, hogy megszervezzük az Egyedülállók Karácsonyát.Idén társszervezőnk volt Bakk Vitális Mária Kinga, a Zarah Moden cég vezérigazgatója, és a Bujdosó vendéglő. Az Art Cafe bárban ünnepeltünk.A karácsony lényege mára jelentősen megváltozott, sajnos. Talán hajdanán jobban figyeltünk egymásra, türelmesebbek voltunk embertársainkhoz. A sok rohanás, bevásárlás, nagytakarítások elterelik a figyelmünket a karácsony igazi értékeiről, lényegéről.Sokan vannak olyanok is, akik majd magányosan otthonukban, egyedül töltik a szent estét.Mi ezuttal szerettünk volna egy kis vidámságot, életet becsempészni a karácsonyi várakozásukba. Úgy érzem ez sikerült is.Kis műsorral is készültünk: a dalcsoportunk Héjja István tanár úr vezényletével elénekelte az 'Ó gyönyörűszép titokzatos éj'című karácsonyi dalt.  A köszöntő beszédem után, Bagoly Anabella, Kertész Andrea, Benkő Panna, Varga Péter és Handra Cintia ífjú tagjaink, alkalomhoz illő szép verseikkel szórakoztatták a résztvevőket.Vendégeinkkel közösen énekeltük el a mennyból az angyalt. Igazi karácsonyi hangulat volt, ahonnan nem maradt el a házisütemény, a karácsonyfa, a zene, tánc, vidámság, terefere sem.Köszönet a nőknek a sok, finom süteményért, köszönet a zeneszolgáltatónknak, a szponzorainknak: az ILU-, a MI-TU-HÁZ-a Baróthi- a Tentánt- a Brooklyn üzletláncoknak, a Vik-Katy kftnek, a segítségért és köszönet a 100 résztvevőnek, hogy megtiszteltek  jelenlétükkel.Áldott Karácsonyi Ünnepeket kívánok Mindannyiuknak!Fülöp Magdolna.

Mi, a Kézdivásárhelyi Nők Egyesületének tagjai, immár harmadik éve, hogy megszervezzük az Egyedülállók Karácsonyát.
Idén társszervezőnk volt Bakk Vitális Mária Kinga, a Zarah Moden cég vezérigazgatója, és a Bujdosó vendéglő. Az Art Cafe bárban ünnepeltünk.






A karácsony lényege mára jelentősen megváltozott, sajnos. Talán hajdanán jobban figyeltünk egymásra, türelmesebbek voltunk embertársainkhoz. A sok rohanás, bevásárlás, nagytakarítások elterelik a figyelmünket a karácsony igazi értékeiről, lényegéről.
Sokan vannak olyanok is, akik majd magányosan otthonukban, egyedül töltik a szent estét.
Mi ezuttal szerettünk volna egy kis vidámságot, életet becsempészni a karácsonyi várakozásukba. Úgy érzem ez sikerült is.
Kis műsorral is készültünk: a dalcsoportunk Héjja István tanár úr vezényletével elénekelte az "Ó gyönyörűszép titokzatos éj"című karácsonyi dalt.  A köszöntő beszédem után, Bagoly Anabella, Kertész Andrea, Benkő Panna, Varga Péter és Handra Cintia ífjú tagjaink, alkalomhoz illő szép verseikkel szórakoztatták a résztvevőket.
Vendégeinkkel közösen énekeltük el a mennyból az angyalt. Igazi karácsonyi hangulat volt, ahonnan nem maradt el a házisütemény, a karácsonyfa, a zene, tánc, vidámság, terefere sem.
Köszönet a nőknek a sok, finom süteményért, köszönet a zeneszolgáltatónknak, a szponzorainknak: az ILU-, a MI-TU-HÁZ-a Baróthi- a Tentánt- a Brooklyn üzletláncoknak, a Vik-Katy kftnek, a segítségért és köszönet a 100 résztvevőnek, hogy megtiszteltek  jelenlétükkel.

Áldott Karácsonyi Ünnepeket kívánok Mindannyiuknak!
Fülöp Magdolna.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!