Kézdivásárhely Infó Centrum

» Közösségben a közösségért

Közösségben a közösségért - Véget ért az Ikafalvi Református Egyházközség által októberben elindított Fiatalok a közösségben a közösségért program sorozat. A program eredménye képen az ikafalvi cserkész jelöltek első lépésként a falu területéről illetve a temetőkertből takarították össze az összegyűlt szemetet, majd ezt követően a telelőmadaraink védelmének érdekében minden gyerek madáretetőt készített a telelőmadaraink etetése céljából.Az ifjúsági csoport az ikafalavi találkozások mellet, részt vett az egyházmegye által szervezett találkozókon, Csomakőrösön, és Kézdivásárhelyen.A programsorozat keretén belől több alkalommal is kézműves foglalkozásra került sor, aminek keretében adventi koszorút, képeslapokat, gyertyatartókat és egyéb az ünnepeinkhez tartozó kellékeket, díszeket készítettek a résztvevők. A szakemberek által irányított foglalkozásokon a legkisebbektől a legnagyobbakig részt vett a falu lakossága, sőt a szomszédos településekről is érkeztek résztvevő vendégeink.A programsorozat legmeghatóbb momentuma a Lemhényi, illetve a Kézdiszentléleki öregotthonokba tett látogatások voltak. Az adventi látogatásunk alkalmával egy történetet és a történet üzenetének megfelelően egy kézműves foglalkozáson egyénileg elkészített gyertyát vittünk az otthon lakóinak ajándék képen. Csapatunkat erősítette a Raff Róbert lelkipásztor zenés szolgálata is, ami még hangulatosabbá tette a látogatásunkat. Nagyon sok szép emlékkel gazdagodtunk e látogatás alkalmával, amire azóta is szívesen gondolnak vissza a látogatáson résztvevők.Köszönetet mondunk a Communitas Alapítványnak, aki hozzájárult a rendezvény sorozatunk lebonyolításához.Ikafalvi Református Egyház sajtószolgálata

Véget ért az Ikafalvi Református Egyházközség által októberben elindított Fiatalok a közösségben a közösségért program sorozat. A program eredménye képen az ikafalvi cserkész jelöltek első lépésként a falu területéről illetve a temetőkertből takarították össze az összegyűlt szemetet, majd ezt követően a telelőmadaraink védelmének érdekében minden gyerek madáretetőt készített a telelőmadaraink etetése céljából.

Az ifjúsági csoport az ikafalavi találkozások mellet, részt vett az egyházmegye által szervezett találkozókon, Csomakőrösön, és Kézdivásárhelyen.

A programsorozat keretén belől több alkalommal is kézműves foglalkozásra került sor, aminek keretében adventi koszorút, képeslapokat, gyertyatartókat és egyéb az ünnepeinkhez tartozó kellékeket, díszeket készítettek a résztvevők. A szakemberek által irányított foglalkozásokon a legkisebbektől a legnagyobbakig részt vett a falu lakossága, sőt a szomszédos településekről is érkeztek résztvevő vendégeink.

A programsorozat legmeghatóbb momentuma a Lemhényi, illetve a Kézdiszentléleki öregotthonokba tett látogatások voltak. Az adventi látogatásunk alkalmával egy történetet és a történet üzenetének megfelelően egy kézműves foglalkozáson egyénileg elkészített gyertyát vittünk az otthon lakóinak ajándék képen. Csapatunkat erősítette a Raff Róbert lelkipásztor zenés szolgálata is, ami még hangulatosabbá tette a látogatásunkat. Nagyon sok szép emlékkel gazdagodtunk e látogatás alkalmával, amire azóta is szívesen gondolnak vissza a látogatáson résztvevők.

Köszönetet mondunk a Communitas Alapítványnak, aki hozzájárult a rendezvény sorozatunk lebonyolításához.

Ikafalvi Református Egyház sajtószolgálata

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!