Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Közösségi kártya Kézdivásárhelyen is

Közösségi kártya Kézdivásárhelyen is - 2013. június 12-én megnyílt a Bertis üzlet Kézdivásárhelyen. Az új üzlet úgy indult, hogy a közösségi kártya lehetõségét máris felkínálja a vásárlók számára.Az EMI önkéntesei besegítettek a kártya terjesztésében. Négy nap alatt közel 300 közösségi kártya találta meg a helyét, két hét múlva ismét lehet igényelni közösségi kártyát a Bertis üzletben, az EMI önkénteseinél. A közösségi kártyával rendelkezõk vásárlási kedvezményekben részesülnek.A rendszer automatikusan 1% kedvezményt számol a vásárlónak, ezt az üzletlánc további 1%-kal növeli, ami egy közösségi alapba kerül. Ezt az összeget pedig rendezvények, projektek keretein belül, a lakosság véleményének kikérdezésével, visszatéritik.Háromszéki Közösségi Alapítványról rövidenKözösségi alapítványok mûködnek szerte a világon. Feladatuk az ésszerû pénzgazdálkodás, a helyi erõforrások célirányos felhasználása a közösség javára. Ez a közösségfejlesztés legmagasabb szintû formáját jelenti.

2013. június 12-én megnyílt a Bertis üzlet Kézdivásárhelyen. Az új üzlet úgy indult, hogy a közösségi kártya lehetõségét máris felkínálja a vásárlók számára.

Az EMI önkéntesei besegítettek a kártya terjesztésében. Négy nap alatt közel 300 közösségi kártya találta meg a helyét, két hét múlva ismét lehet igényelni közösségi kártyát a Bertis üzletben, az EMI önkénteseinél. A közösségi kártyával rendelkezõk vásárlási kedvezményekben részesülnek.

A rendszer automatikusan 1% kedvezményt számol a vásárlónak, ezt az üzletlánc további 1%-kal növeli, ami egy közösségi alapba kerül. Ezt az összeget pedig rendezvények, projektek keretein belül, a lakosság véleményének kikérdezésével, visszatéritik.

Háromszéki Közösségi Alapítványról röviden
Közösségi alapítványok mûködnek szerte a világon. Feladatuk az ésszerû pénzgazdálkodás, a helyi erõforrások célirányos felhasználása a közösség javára. Ez a közösségfejlesztés legmagasabb szintû formáját jelenti.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!