Városháza - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala - Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

» Közvéleménykutatás pontosítás - Közérdekű felhívás

Közvéleménykutatás pontosítás - Közérdekű felhívás - Mint kiderült, a városban a GFK elnevezésű cég végez folyamatosan közvélemény kutatást, melynek helyi megbízottja Valentinczik Imre (tel.:0744.319.675), aki szerint valószínű, nyelvi nehézségek miatt történt félreértés valakinél (román kollégái voltak jelen a városban), ők mindig hivatalosan, kitűzővel igazolják magukat.

Továbbra is fenntartják azonban, hogy aki a 'tanács' vagy az önkormányzat nevében kopogtat be és érdeklődik, attól a lakosok kérjenek igazolványt, amikor saját közvélemény kutatás zajlik, arról időben értesítik a lakosságot.

Mint kiderült, a városban a GFK elnevezésű cég végez folyamatosan közvélemény kutatást, melynek helyi megbízottja Valentinczik Imre (tel.:0744.319.675), aki szerint valószínű, nyelvi nehézségek miatt történt félreértés valakinél (román kollégái voltak jelen a városban), ők mindig hivatalosan, kitűzővel igazolják magukat. Továbbra is fenntartják azonban, hogy aki a "tanács" vagy az önkormányzat nevében kopogtat be és érdeklődik, attól a lakosok kérjenek igazolványt, amikor saját közvélemény kutatás zajlik, arról időben értesítik a lakosságot.

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

» Friss Infók

Hibajelentéshez kattintson ide!