Sportiroda

» Kritikus tömeg - Együtt az egészségért és a tiszta levegőért

Kritikus tömeg - Együtt az egészségért és a tiszta levegőért - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatalának sportirodája és a sepsiszentgyörgyi Europe Direct Információs Központ Kovászna Megye Tanácsával és a Kézdivásárhelyi Sportegyesülettel partnerségben kerékpáros felvonulást szervez a céhes városban szeptember 21-én, pénteken az autómentes világnap alkalmával.A szervezők felszólítják a város lakóit, hogy pénteken, amennyiben lehetséges, csak gyalog és kerékpárral közlekedjenek. Köztudottan, a levegőszennyezés óriási méreteket öltött napkainkban, már Háromszéken is. A résztvevők között nyereményeket sorsolunk ki 1000 lej értékben.Találkozzunk szeptember 21-én, pénteken, 16.30-kor a városi sportcsarnoknál. Regisztráció a helyszínen, felvonulás 17 órai kezdettel Kézdivásárhely utcáin.

Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatalának sportirodája és a sepsiszentgyörgyi Europe Direct Információs Központ Kovászna Megye Tanácsával és a Kézdivásárhelyi Sportegyesülettel partnerségben kerékpáros felvonulást szervez a céhes városban szeptember 21-én, pénteken az autómentes világnap alkalmával.
A szervezők felszólítják a város lakóit, hogy pénteken, amennyiben lehetséges, csak gyalog és kerékpárral közlekedjenek. Köztudottan, a levegőszennyezés óriási méreteket öltött napkainkban, már Háromszéken is. A résztvevők között nyereményeket sorsolunk ki 1000 lej értékben.
Találkozzunk szeptember 21-én, pénteken, 16.30-kor a városi sportcsarnoknál. Regisztráció a helyszínen, felvonulás 17 órai kezdettel Kézdivásárhely utcáin.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!