Zöld Nap Egyesület

» Kritikus Tömeg - Autómentes Világnap Kézdivásárhelyen

Kritikus Tömeg - Autómentes Világnap Kézdivásárhelyen - Az Európai Unió szeptember 22-re Autómentes Világnapot hirdetett meg. Ezen a napon a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület és a sepsiszentgyörgyi Europe Direct Információs Központ a céhes városban kerékpáros felvonulást szervez.A 13 éve létező AUTÓMENTES VILÁGNAP célja, hogy mindenki figyelmét felhívja a motorizáció, az emberi lustaság és az elavult közlekedésszervezés által okozott súlyos környezeti és egészségügyi problémákra.'Ha Kíváncsi vagy rá, hogyan tekerünk Kézdin, akkor irány a Critical Mass kerékpáros demonstrációja: szeptember 22., 16:00 , Sportcsarnok. Mutasd meg városod egy másik arcát. Hidd el, létezik!' - fogalmazzák meg a felhívást a szervezők. Aki 15.30-től a sportcsarnok előtti téren hivatalosan bejelentkezik a felvonulásra, az ajándékokat nyerhet.A világnap alkalmával a Zöld Nap Egyesület egy standot állít fel ahol bemutatja Nemere Útja kézdiszéki kiadványt amelyet a Cholnoky Jenő Földrajzi Társasággal közösen szerkesztett. Az ingyenes kiadvány a világhálón online lapozgatható.Támogatók : Polgár-Társ Alapítvány, a Tusnád Ásványvíz és Kézdivásárhely Polgármesteri HivatalaSzerző: Ráduly Attila

Az Európai Unió szeptember 22-re Autómentes Világnapot hirdetett meg. Ezen a napon a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület és a sepsiszentgyörgyi Europe Direct Információs Központ a céhes városban kerékpáros felvonulást szervez.

A 13 éve létező AUTÓMENTES VILÁGNAP célja, hogy mindenki figyelmét felhívja a motorizáció, az emberi lustaság és az elavult közlekedésszervezés által okozott súlyos környezeti és egészségügyi problémákra.

"Ha Kíváncsi vagy rá, hogyan tekerünk Kézdin, akkor irány a Critical Mass kerékpáros demonstrációja: szeptember 22., 16:00 , Sportcsarnok. Mutasd meg városod egy másik arcát. Hidd el, létezik!" - fogalmazzák meg a felhívást a szervezők. Aki 15.30-től a sportcsarnok előtti téren hivatalosan bejelentkezik a felvonulásra, az ajándékokat nyerhet.

A világnap alkalmával a Zöld Nap Egyesület egy standot állít fel ahol bemutatja Nemere Útja kézdiszéki kiadványt amelyet a Cholnoky Jenő Földrajzi Társasággal közösen szerkesztett. Az ingyenes kiadvány a világhálón online lapozgatható.

Támogatók : Polgár-Társ Alapítvány, a Tusnád Ásványvíz és Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala

Szerző: Ráduly Attila

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!